C.M. GR-33

C.M. GR-33

domingo, 13 de enero de 2013

EL C.M.GR-33 EN LA PRESENTACIÓ DE PENYAGOLOSA TRAILS

El passat divendres 11 de gener, va tindre lloc en la Diputació de Castelló la presentació de "Penyagolosa Trails", la unió de dos grans carreres per muntanya de llarga distància més emblemàtiques que es realitzen en la nostra província. 

La Penyagolosa Trails MIM (63 km) i la Penyagolosa Trails CSP (115 km) estan representades per diferents clubs del nostre entorn que han unificat esforços per traure endavant aquest projecte. 

Entre aquests clubs trobem el Club Esportiu Marató i Mitja Castelló - Penyagolosa, el Club Muntanyer la Pedrera de Borriol, el Club de Muntanya Atzenet, el Club Mur i Castell de la Vall d'Uxó i el Club de Muntanya de Vistabella, amb el recolzament de la Diputació de Castelló.


El C.M.GR-33 va voler estar present en aquest important event, donant suport a aquest important projecte i recolzar així la feina i treball a tots els responsables que fan possible aquestes dues curses. Cal recordar que en aquesta segona edició, la CSP-115 serà la cursa pionera del primer Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya "Ultratrail" regulat per la FEDME.

De ben segur que en cadascuna d'aquestes curses el nostre club tindrà representació, i esperem aconseguisquen tan bons resultats com en l'anterior edició.

Des del C.M.GR-33 desitgem a tota l'organització molta sort i ànims per a aquest projecte isca molt bé i tinga la màxima acceptació i participació possible!

PÀGINA WEB: Penyagolosa Trails

Després de la presentació, els nostres amics, no van deixar passar l'oportunitat de fer una xarradeta i anar fent colla.




No hay comentarios:

Publicar un comentario