C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 17 de enero de 2013

10 KM DE BENICÀSSIM

Dos dels nostres atletes van formar part de l'eixida dels 10km de Benicàssim que va tindre lloc el passat dissabte 12 de gener a les 16:30 hores de la vesprada. Carlos Ibáñez, nou membre del C.M.GR-33 i la nostra campiona d'ultres... Xari Adrián.



Per un costat, Carlos va realitzar una gran carrera parant el crono en 35'56", i entrant en una 27ª posició. Amb aquesta cursa, Carlos acaba temporalment la seua planificació asfaltera per iniciar amb molta ilusió la participació amb la Lliga de Curses per Muntanya de la Comunitat Valenciana, a la qual anirà acompanyat d'altres companys del club.


Per una altra banda, a tots els que la coneixem, ens va sorprendre la participació en aquest 10.000 de la nostra ultra Xari Adrián. Però... què dius?? 10km?? Però on vas?? Si tu eres de llargues distàncies!!! Tots li deiem alguna cosa pareguda... però l'objectiu del seu trainner no era altre que posar un poc de xispa i rapidessa entre mig dels entrenaments de la nostra atleta. Tenia les instruccions ben donades, eixir "tranquila", el primer km a 3'50"... i després a patir!!! I com a bona pupila... així ho va fer. I els últims 300 metres abans de creuar l'arc de meta, va apretar les dents, encara més si podia, per no deixar passar a la seua immediata perseguidora que li anava bufant l'orella, Marta Gallart.



Així... la nostra campiona inaugurava la temporada del C.M.GR-33 amb una victòria en una especialitat que no és la seua i va demostrar, amb la qualitat que la caracteritza que és una totterreny i no hi ha objectiu que si li resistisca!!

Enhorabona als dos!!!

CLASSIFICACIONS


No hay comentarios:

Publicar un comentario