C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 29 de agosto de 2012

3a VOLTA A PEU PLATGES D'ALMASSORA

Sí, encara ens faltava nomenar una cursa a la qual van participar dos de les nostres corredores... Xari Adrián i Silvia Sos. Aquesta va ser la 3a Volta a Peu a les Platges d'Almassora, cursa ràpida d'asfalt de 4 km que va tindre lloc el passat dissabte a les 19:00h baix un calor infernal i molta humetat.

La intenció de Xari, no era més que anar a vore a la seua amiga Silvia participar en la cursa, però amb un poc d'insistència, va acabar posant-se les sabatilles asfalteres, que ben segur les tenia molt amagades, ja que amb els ultres i super entrenaments que fa per eixes muntanyes, l'asfalt no el toca massa.

Abans de l'eixida, se posen les dos a calfar com si no fera prou calor, i Xari no fa més que repetir a Silvia... Me riuré la gana corrent!!! M'entrarà la risa!!! M'ofegaré!!! I Silvia només feia que dir-li... Xaaaa!!! Calla!!! Ja voràs com no!!!

El cas és que Xari, pel matí havia estat fent amb altres companys de l'equip uns canvis de ritme ni més ni menys que pujant Pipa... i així un entrenament de 1h30min.

Comença la cursa, i eixim tots escopetats!! Jo isc davant a ritme prou ràpid... pense... total són 4 km, s'aguantaran bé!! Abans d'aplegar al km 2 hi ha una curva en la que pots vore qui ve per darrere, i quina és la meua sorpresa quan me veig a Xari, a uns 100 metres darrere meua. I pense... Mira-la ella... i deia que s'ofegaria!! 


Si jo ho tenia clar, que és una lluitadora, una campiona!! Acabem la cursa, els 2 km que ens quedaven, i així entrem uns 20-30 segons l'una de l'altra. Com han sigut pocs i explossius els km correguts, continuem rodant un rato més fins que m'asuste quan Xari me diu... jo ara ja podria tirar-li vinga els km... i dic... ieeeppp... parem ja que tu me faràs fer un Ultra!!! 




Tornem ens hidratem (Xari acaba amb les existències dels cubitos) i quina és la sorpresa quan criden a la segona classificada i no és el nom de Xari!! Què ha passat???? Em criden a mi com a 1a classificada, i jo només estic preocupada per què no han cridat a Xari... i resulta que no li han fitxat bé el dorsal quan ha entrat a meta!! Espere que en el UTMB no li passe això!!!! Però no passa res... compartim el premi. Jo m'emporte el trofeu i Xari la paletilla... que segur li farà falta per recuperar després de les seues grans carreres!! 

M'alegra haver compartit una altra cursa amb aquesta gran campiona i amiga!




TEMPS: 15'20" - 15'45"

III KV CARAMELLA-CIM DEL CARO



El dissabte 1 de setembre es disputa el III KV CARAMELLA-CIM DEL CARO.  La cursa consisteix en una cronoescalada de 7 kilòmetres amb un desnivell de 1.363 + .

Els primers kilòmetres Verticals (KV) tenien la peculiaritat de superar els 1.000 + en menys de 4 kilòmetres, encara que esta prova ha anat adaptanse i poden superar els 1.000 metres o no, i el kilometratge també pot variar.

Allí anirà el nostre màxim representant en aquesta disciplina, l'amic David Prades, que intentarà una vegada més ficar el cap en les primeres places de la cursa.



Recordar que el record masculí de la prova està en 59'56'' i el femení en 1h14'00.

INSCRITS


V VOLTA DE MUNTANYA CATI

Torna la V Volta de Muntanya Catí. El Diumenge 2 de Setembre, tindrem una altra vegada la possibilitat
de córrer aquesta bonica cursa.

Recordem que la Volta de Muntanya Catí, és part de les proves que composen la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord. A la que només li queden dos curses per celebrar com són la ja nomenada de Cati i la Entreparets de Vilafranca i on dos companys estan disputant la classificació final com són Silvia i Miguel Angel.


Per part del C.M.GR33-TOTTRAIL contarem amb la presència dels nostres amics Silvia Sos, Vicent Peris, Miguel Angel Duplas i Alberto Recatalà.

Ben organitzada, per gent amant de la muntanya, trobem una gran cursa que cuida al màxim tots els detalls. D'aquesta forma, podem trobar al blog de la cursa la següent informació del recorregut de la mateixa, que a bon segur ens vindrà a tots molt be de cara a afrontar-la. Ací vos deixem aquest treball fet pels amics



CATI-FONT CANALETA (Km 5.500)

Después de un par de kilómetros que empiezan tirando un poco hacia arriba llegamos a la primera subida (km 2,3 y cota 750m) donde antes podréis encontrar el primer punto de agua.

La subida se divide en un par de tramos, uno primero bastante empinado, por senda, que después se suaviza para bordear una antigua pared perteneciente a la antigua “Tancà dels matxos” hasta llegar a un pequeño collado (km 3 y cota 860m)
con unas vistas a la derecha de les Coves Miralles, en la pared de enfrente del barranco. Después nos metemos en un primer tramo de bosque, corto, y una subida para llegar al Mas de la Cerrà, que nos dejamos a mano derecha para continuar en subida hasta coger una nueva senda por un nuevo tramo de bosque de encina. Después, la senda se vuelve bajada hasta llegar a un nuevo collado (La Selleta, km 5, cota 990m), con unas preciosas vistas del Tossal dela Nevera y del Barranc de la Canaleta, adonde nos encaminamos. Después de 0,5km de bajada (algo técnica) llegamos al segundo avituallamiento (Font de la Canaleta, km 5,5, cota 870m).



FONT CANALETA-TOSSAL NEVERA (Km 7.800)

Aquí empieza la segunda subida, primero por una senda por el margen derecho del barranco iremos cogiendo altura hasta llegado un momento que cruzaremos al lado izquierdo, seguiremos una nueva senda (dejándonos el Tossal a la espalda) para volver a girar a la derecha y dirigirnos a la base de la canal
de subida al Tossal (km 6,8, cota 1020m), donde cogeremos un antiguo camino que bordea la pedrera y coge altura, primero de forma progresiva, después más directamente hacia arriba. Llegados a la canal, subiremos por el centro, por terreno menos técnico pero inclinado, para llegar a una primera antecima del Tossal.

Unos segundos para coger aire y echar un vistazo al tramo que hemos subido y atacaremos la última parte de la subida, siguiendo las marcas y buscando el mejor camino, pasaremos por un tramo algo técnico y llegaremos a hacer cima en el Tossal de la Nevera (1286m y km 7,8), donde tendremos instalado un control de paso con algún sistema de pinza o similar. Aquí nos detendremos, aunque sean sólo 15 segundos, para contemplar las magníficas vistas que el Tossal nos ofrece.

TOSSAL NEVERA-PORTERA CONRONY. (Km 9.200)

La bajada coincide en sus primeros metros con la subida, pero enseguida coge un camino más a la izquierda para terminar enlazando con el recorrido 2009, llegando al tercer control (Portera de Conrony, km 9,2, cota 1100m) después de un tramo de senda y campo a través que llanea bastante.

PORTERA CONRONY-COLL DEL CATXO (Km 11.400)


Después de una ligera subida, cogeremos la preciosa Senda dels Campanarets que, durante 1km, nos llevará por un pequeño bosque con unas espectaculares vistas del Barranco de la Massada y del balneario de L’Avellà. Una nueva bajada algo técnica nos lleva al punto de avituallamiento del Coll del Catxo (km 11,4, cota 995m).

COLL DEL CATXO-BALNEARIO DE L'AVELLA (Km 14.200)


Una vez avituallados, nueva senda voladora que nos lleva hasta la Bassa de Borxo, donde cogeremos una nueva senda más técnica que se convertirá en un tramo de barranco fácil hasta El Triador, donde una nueva subida de 800m nos llevará al Control de Paso y Avituallamiento del balneario de L’Avellà (km 14,2, cota 910m).

BALNEARIO DE L'AVELLA-CATI (Km 21.000)

El recorrido nos llevará en direccion a La Glorieta, bajada corta y cogeremos la famosa “Senda de l’infern”, corta pero exigente (a estas alturas de carrera y de desniveles acumulados en las piernas), que nos deja en una pista que, primero por unos metros hacia arriba y después en bajada, nos devolverán al Control del Catxo (esta vez, km 16,2 y cota 995m). Después de avituallarnos, cogeremos la última senda del recorrido, una preciosa senda que nos ofrecerá unas preciosas vistas del Barranco de la Massada y nos llevará hasta la Font de la Massada, donde el terreno se vuelve barranco con unos metros de firme pedregoso (300m) hasta coger la pista que ya enfila en direccion a Meta. Antes, un último punto de agua a 2km de Meta nos permitirá refrescarnos y después de 1km de pista y 1km de asfalto, entraremos en el pueblo por el Camí del Bosc hasta Meta.

CON VUESTRO PERMISO UNAS RECOMENDACIONES

1.- No desfondarse en las 2 primeras subidas, el terreno no nos permitiría coger mucha ventaja para el sobreesfuerzo que realizaríamos.

2.- Pese a que el avituallamiento N2 (km 5,5) y el avituallamiento N3 (km 9,2) están en menos de 5km, el tiempo entre ellos será elevado, por lo que conviene aprovechar bien los 2 primeros avituallamientos. A partir del 3º, tendréis avituallamientos prácticamente cada 2-3km.

3.- Las sendas de Campanarets y la posterior al Control del Catxo son muy corredoras, aquí se puede coger mucho tiempo, pero sin forzar demasiado, pues deberemos llegar bien a la subida previa a L’Avellà y recordemos que llevaremos desde la cima del Tossal en contínua bajada: cuidadín.

4.- Disfrutar, lo que se pueda, de la última subida. Es exigente aunque corta, pero muy bonita



Tindrem que fer cas als amics del Grup de Muntanya Catí, que saben lo que diuen!!


INSCRIPCIONS

COURMAYER CHAMPEX CHAMONIX

La CCC (Courmayer Champex Chamonix) és coneguda com la germana petita de la UTMB. És una cursa que ha guanyat popularitat i en els pocs anys de vida que té, ja és tot un referent en el món de les Ultres.




Es dona la meitat de la volta al Mont-Blanc, fent eixida en Courmayer, recorre uns 100 kilòmetres i supera els 5.950 +. Com la UTMB, també es tracta d'una cursa en semi autonomia.

L'eixida es dona desde Corumayer el divendres 31 a les 10:00.

L'organització presenta d'aquesta forma la cursa...


"Carrera de plena naturaleza que comparte en gran parte la senda internacional de Gran Caminata de la Vuelta del Mont Blanc (GR TMB)
Prueba de montaña, que contiene numerosos tramos en altitud (> 2500m), en condiciones climáticas que pueden ser muy difíciles (por la noche, viento, frío, lluvia o nieve), y que requiere un perfecto entrenamiento, así como un material adaptado y una verdadera capacidad de autonomía personal.
La CCC® ha pasado del estatus de "hermanita de la UTMB®" a el de una carrera única en su género y entre las más prestigiosas del mundo.
La salida en el centro de Courmayeur se lleva a cabo en un ambiente que solo los italianos son capaces de ofrecer, y es al mismo tiempo un momento único de emoción al sonido de la música de Vangelis.
Los primeros kilómetros, sobre un trayecto original diferente del UTMB®, conducen rápidamente a más de 2500 m de altitud a una de las vistas más excepcionales que se pueda imaginar, frente al Mont Blanc y a las Grandes Jorasses. El pasaje al Grand col Ferret (2537m) nos muestra la entrada de la carrera en Suiza, dónde disfrutará de la incomparable acogida de los voluntarios de la Fouly, de Champex y de Trient. Ya en Francia, pero cerca de Suiza, se recreará con el maravilloso pasaje de Vallorcine, antes de descubrir, al final de una última y difícil subida, el valle de Cheserys, un verdadero paraíso con una vista suntuosa sobre el macizo del Mont Blanc. Y entonces por fin, es el momento de acercarse al arco de llegada en el centro de Chamonix."


De la partida en la CCC tindrem al nostre company i amic David Mundina que defendrà els colors del C.M.GR33-TOTTRAIL en aquesta important cursa. Com a la nostra amiga Xari, només li desitgem que disfrute, que ho passe bé. Són carreres en les que no cal demostrar res, perquè de sobres ho han fet, i que només queda omplir-se de tot el que despren un esdeveniment com aquest. Fet l'entrenament, les hores de patir ja s'han acabat...

També desitjar molta sort a tots els companys i amics de Castelló, que són molts, i que per no deixar a ningú sense nomenar no ho farem.

La cursa es pot seguir en aquest enllaç

MOLTS ÀNIMS A TOTS...!!!!!!!!



ULTRA TRAIL DU MONT-BLANC

La prova per excel·lència en aquest món que ens torna bojos i referent en totes les Ultres és sense cap dubte la UTMB (Ultra Trail du Mont-Blanc). Es tracta d'una volta al Macizo del Mont Blanc, creuant tres països França, Suïssa i Itàlia.





La cursa...tot un repte, 168 kilòmetres amb un desnivell de 9.600 + i en semi autonomia. A més cal tindre 5 punts de classificació per a poder afrontar-la.

La presentació de la cursa per part de l'organització ja ens fica un nuc a la gola...


"Prueba de montaña, que contiene numerosos tramos en altitud (> 2500m), en condiciones climáticas que pueden ser muy difíciles (por la noche, viento, frío, lluvia o nieve), y que requiere un perfecto entrenamiento, así como un material adaptado y una capacidad de autonomía personal.
El 31 de agosto de 2012. Son las 18:30 y más de 2300 personas compartimos el mismo sueño: dar la vuelta al Mont Blanc en menos de dos días. Cada uno de nosotros llevamos varios meses preparándonos. A pesar de la desmesura de la prueba, estamos tranquilos porque sabemos que cerca de 1300 voluntarios participan en la misma aventura, preparados a ofrecernos con pasión su ayuda y animo con un espíritu de reparto y de amistad.
¡Vamos a vivir una impresionante aventura!
Al claro de luna, bordearemos l'Aiguille de Bionnassay y atravesaremos el Col du Bonhomme. Con la salida de sol, pasaremos el col de la Seigne y entraremos en Italia en la magia del Valle Veni dominado por la Noire de Peuterey y los glaciares que descienden del Mont Blanc.
Más tarde llegaremos al Val Ferret, custodiado por la Dent du Géant y las Grandes Jorasses antes de pasar, por fin, a Suiza y disfrutar de su paisaje cuidadosamente preservado.
Deberemos soportar el cansancio, superar nuestras dudas y nuestras angustias. Algunos de entre nosotros, habiendo llegado al límite de sus fuerzas, preferirán abandonar con la esperanza de acabar la vuelta completa la próxima vez. Otros, atravesarán Bovine y Tseppes. Luego, pasarán frente a l'Aiguille Verte, la vertical de los Drus y el majestuoso Mont Blanc, para aproximarse a la llegada en el centro de Chamonix.
Pase lo que pase nos encontraremos todos el domingo por la tarde para felicitar a los vencedores, para aplaudir mucho más a los últimos recién llegados y para compartir, corredores y voluntarios reunidos, nuestras alegrías, nuestros sufrimientos y nuestras emociones."


No cal dir com va a estar el C.M.GR33-TOTTRAIL durant la disputa de la prova, ja que la nostra amiga Xari Adrian, es troba en Chamonix, i pendrà part d'ella junt als 2.300 valents que l'acompanyaran. Gran repte per a ella, per la magnitut de la prova, però vista la temporada que està fent, no ens ha de demostrar res a ningú. Només li queda gaudir de l'entorn, d'aquest esport, de la gent que el practica.



Molta sort per a ella i per a tots els amics de Castelló que allí es troben i als quals els desitgem tota la sort del món.

La cursa es pot seguir en aquest enllaç

MOLTS ÀNIMS A TOTS...!!!!!!!!



IX PUYADA DE PANTICOSA KM - V CARRERA PASO DEL ONSO by Patri Cabedo

Com ja anunciavem la passada setmana, la nostra amiga Patri, després de passar un estiu sense parar d'entrenar, competir... en fi... no descansar massa... aquest passat cap de setmana va participar dissabte en el km vertical de Panticosa i el diumenge en la V Carrera Paso del Onso.

Cap de setmana de doblete per a la nostra gran atleta, que va demostrar que en qualsevol de les dos proves, ben diferents, li sobra qualitat!

Ací tenim el kilòmetre vertical contat per Patri...

"KM VERTICAL A PANTICOSA 6.2KM Y 1.000+
 Carrera que pertenece a la copa de Aragón de carreras verticales. Siempre digo lo mismo cuando termino un km vertical: al próximo me traigo unos bastones.
Así que ahí estaba con mis bastones. Pero, ah! que no podemos salir con ellos porque la salida es en masa, y hay que llevar las protecciones de goma… ah… pues nada, se quedan en el coche.
La salida es un tanto extraña… ya que aún no ha terminado de colocarse la gente en la salida cuando dan el pistoletazo. Jod**!!!! Salimos a “3cero” hacia abajo y el primer km es realmente muy rápido. A partir del km 1 ya empezamos a subir, por pista, con algún llaneo por ahí. La cosa se pone fea a partir del km 3 casi. Voy primera, pero convencidísima de que Isabel San Juan, que viene por detrás me adelantará de un momento a otro, porque sube muy bien y se le ve muy fuerte. Yo, con el corazón saliéndome por la boca, con las manos en los cuádriceps y la cabeza mirando al suelo, intento no parar…no dejar de andar hacia arriba, intentar correr en los “descansillos”. Dolor de piernas es lo que siento, que me queman… veo el arco allá arriba, tan pequeño…y que esto no acaba nunca. Me mentalizo en que tengo que sufrir un rato más y ya está. Últimos metros… y veo que la gente intenta correr… y yo…pruebo. Sip sip…vengaaa! Es imposible! Cruzo la meta y un metro más adelante me quedo tirada en la hierba, sentada, reventada… espero a Isabel para darle un abrazo, que me ha hecho sufrir!! Jajaja
Tiempo: 58’00’’
Bajamos andando…buff"

I el dissabte... ens deia que no sabia si correria el diumenge, que li feien mal les cames... A puessss!!! Si no li arriben a fer mal...

"CARRERA POR MONTAÑA “PASO DEL ONSO” 23KM 850+
 Cansada de ayer, y dudando si salir a hacerla o no… mientras me lo pienso voy de camino a Broto comiéndome mi sándwich de nutella. Llego a Broto y allí tengo gente conocida. Si…saldré… saludo a Isabel que también ha venido hoy. Las dos estamos de acuerdo con el cansancio de patas que llevamos de ayer jajaja
Caliento un poco con Pep, y hasta nos hacemos un Sprint!
Nos colocamos en la salida y empezamos.
Menos mal que me dijeron que tuviera cuidado al principio que era de mucho correr… Mi cabeza me dice que hasta que reviente. Que cuando no pueda más ya andaré… y los primeros 5km me salen en 19’44’’ a 3’58’’ !!
  A partir de ahí, hacia arriba, intentando subir trotando. Jesús me anima todo el tiempo. En unos metros de bajada… adiós tobillo! Lo he escuchado…y lo he notado… pero no puedo parar… hoy no. Vamos tres, Jesús, otro chico y yo. No andamos nada… yo noto como me van a explotar los cuádriceps! Pero la euforia del momento no me deja hacer otra cosa que no sea darlo todo hasta reventar. Pasamos pueblos, y es increíble la ilusión y entusiasmo que pone la gente que anima. Yo no puedo dejar de sonreír. Me siento bien, me siento a gusto, me duelen las piernas pero estoy disfrutando, y eso es lo que cuenta.
  Llegamos arriba, km 12, al “paso del Onso” y empieza lo más divertido… la bajada. El otro chico se queda atrás y ya no lo volvemos a ver, y Jesús y yo nos lanzamos hacia abajo como locos casi 4km, hasta llegar al pueblo de Broto, donde un pasillo de gente nos anima, hasta cruzar un puente y salir del pueblo, porque aún queda…
2km durísimos (para mí) con las manos en las piernas y mirando el suelo. El sol ya calienta mucho. Lo ánimos de Jesús son mi salvación! Subo motivada y en cuanto la cosa se pone llana, a tope! Cruzamos el último pueblo, y aquí lo mejor de toda la carrera: 5 o 6 niñas de entre 3 y 12 años más o menos haciéndome un corralillo y corriendo conmigo… buff!!! Increíble!!!
Bajamos un poco y volvemos a subir. Ya queda poco, así que no hay que desmotivarse ahora! Llegamos arriba, miro mi reloj, y le digo a Jesús que me gustaría bajar de 2horas. Y como locos bajamos. Por fin veo el cartel de “META 1KM” y aprieto el lap, aunque no se para que, si uno que yo me sé se ha retirado y no nos podemos apostar nada! Jejej  llegamos a Broto chocándole la mano a un montón de niños y cruzamos la meta!
Conseguido: 1h58’ !!
1ª clasificada, y 11 o 12 de la general!
Y ahora… un poco de hielo para mi tobillo, que está poniéndose un poco azul…"

ENHORABONA PATRI!!! Ens alegrem molt per tu!!!



4ª PRUEBA COPA DE ESPAÑA -TRAIL RAE-

Por muy fácil que parezcan las cosas, hasta que no se cruza la línea de llegada no se puede cantar victoria. Pero una vez cruzada…ya podemos decir que nuestro compañero Pedro Rodríguez ha conseguido la victoria absoluta en categoría Veterana de la Copa de España.



Han sido 4 pruebas en las que nuestro amigo Pedro ha sido el gran dominador de su categoría. Si bien en esta última prueba del Trail Rae le valían diversas combinaciones, Pedro no dio opción a tales y volvió a demostrar que era el más fuerte. También decir que nuestro compañero consiguió el 13º puesto en la clasificación Absoluta, lo que da muestra del gran campeonato que ha disputado.

Y estamos hablando de conseguir un título a nivel nacional de una difícil competición como es la Copa de España y consiguiéndolo demostrando la gran categoría que tiene.

Pedro terminó la prueba con un tiempo de 3h19’51’’. El ganador absoluto fue Tofol Castanyer en categoría masculina y Oihana Kortazar en la femenina. Ambos, a la postre, se han llevado también el título de campeones de La Copa.

A Pedro le han acompañado en el podium José M.Rodriguez y Antonio Chávez.

El podium absoluto en categoría masculina y femenina quedó de la siguiente forma:

1.- Oihana Kortazar
2.- Eva Maria Moreda
3.- Blanca M.Serrano

1.- Tofol Castanyer
2.- Luis A.Hernando
3.- Zaid Ait

Axial pues, Pedro consigue el doblete de campeón de España Veterano y Campeón de la Copa de España Veterano, así como revalidar el titulo en La Copa.. Primer título a nivel nacional del C.M.GR33-TOTTRAIL, y del que todos sus componentes se sienten muy orgullosos del título conseguido, a la vez que admiran al gran Pedro Rodríguez.


IV CARRERA POPULAR ALCALA DE LA SELVA

Carrera en Terol significa que el nostre amic Miguel Angel Duplas no pot estar molt lluny.

La IV Carrera Popular Alcala de la Selva pren part també del Trofeu Gudar-Javalambre. Cursa de 9,6 kilòmetres, i que com tots els anys, s'ompli de nivell degut a la proximitat a la Capital.



Miguel Angel ja ens advertia en l'esmorzar del club que poques opcions anava a tindre, ja que la cursa era rapidissima i tots els anys corrien molt bons corredors de Terol. Però allà va anar i va aconseguir ficar-se en el Top Ten de la Cursa, tras haver-se perdut quan anava en cinquena posició, a falta de 2km per aplegar a meta.

Després de l'estiu que ha fet, el nostre amic està cremant els últims cartutxos...Ara toca descansar, carregar piles i buscar els nous objetius que de bon segur que hi han i que Miguel tornarà a afrontar en les ganes que ha demostrat durant tot l'any.

CLASSIFICACIÓ.

VIII MARXA A PEU "SERRA D'IRTA"

La VIII Marxa a Peu "Serra d'Irta" va tindre presència del C.M.GR33-TOTTRAIL de la mà del nostre amic Miguel Angel Martinez.




La cursa es de 16 kilòmetres, cosa que s'agraís en aquests mesos i més en les setmanes que estem sofrint de calor. A més el desnivell acumulat és de 480 mts. la qual cosa ens indica que estem davant d'una cursa rapideta...


El nostre company Miguel Àngel va lluitar per la victòria, Però es tingué que conformar amb una molt bona tercera plaça del caixó. Li van acompanyar Javier Lozano, que va guanyar la cursa i José Ángel Ebrí.



El temps del primer classificat Javier Lozano, va ser de 1h08'32'', José Àngel Ebrí va marcar un temps de 1h09'07'' i el nostre Miguel Angel va fer un temps de 1h'10'14''.

En fèmines va guanyar M.Carmen Traver, seguida de Laura Martinez i en tercer lloc va entrar Miriam Sorigó.


Noticies premsa (el 7set).

domingo, 26 de agosto de 2012

ESMORZAR GR33 - XIRINGUITO EL XATO




El dissabte el C.M.GR33-TOTTRAIL, va fer un dels típics entrenaments. En aquest cas el motiu era acommiadar als nostres amics Xari Adrian, David Mundina i Sonia Escoriola, de cara al seu imminent repte. La UTMB per a Xari i la CCC per a David i Sonia. Vicent Betoret, també va estar present, però no serà de la partida en la TDS ja que els motius laborals li han fet tindre que replantejar-se el viatge.

L'entrenament va estar partit, no vam poder fer-ho tots junts degut als diferents objectius que teniem...

Silvia, Vicent Calvo i Alberto van fer uns 35' per Camboya, lloc d'entrenament secret del gran Miguel Àngel Duplas, que va fer un entrenament individual i específic que consistia en "estendre-la-tovalla-a-voramar-i-esperar-a-la-resta". Estava perdonat perquè per la vesprada competia...com no.

Xari, Sonia, David i Beto, tenien encara els darrers entrenaments de cara a estos importants objectius, així, Xari els va fer una "encerrona" per les muntanyes de la vall...amb uns canvis pujant Pipa que van agradar molt als seus companys...sobretot a David.



Al final, reunió tècnica per a fer els pertinents comentaris de la jornada al Xiringuito El Xato d'Almenara, on vam tornar a disfrutar d'un gran esmorzar d'equip, a voramar, a la fresqueta d'un dia caloròs.

I entre xarrades, risses i bromes...se'ns va fer hora de dinar....bona senyal quan açò passa. I si, efectivament...el pròxim no es demorarà molt ja que hi ha encara un pernil pendent de catar...Per al setembre??

Una vegada més volem recomanar el lloc, ideal per esmorzar, dinar i sopar durant l'estiu. Queden pocs dies però encara podeu aprofitar-ho al XIRINGUITO EL XATO, on trobaras la típica cuina valenciana...paella, fideua, esmorzars de bocata...sepieta, calamar, grans ensalades...a 20 mts de la mar.

viernes, 24 de agosto de 2012

XXV VOLTA A PEU A L'ALCORA

El passat dijous 23 d'agost, els nostres imparables amics que no coneixen el que és estar una setmana o uns dies sense assistir a una o més d'una cursa, Miguel Ángel Duplas i Silvia Sos, van participar en la tradicional volta a peu a l'Alcora.



Un circuit curt, de 4'3 km, però dur, amb una costa als 500 metres d'iniciar la cursa, que trenca el ritme del que estem acostumats trobar-nos en qualsevol cursa d'asfalt. Costa de 400 metres de distància amb un desnivell de 35 metres positius. 

El nostre amic Miguel Ángel, es va posar prompte amb el grup davanter, i va aguantar l'alt ritme imposat per acabar amb una gran 3a posició. 



La nostra amiga Silvia, va eixir també a bon ritme, patint de cames pel doblatge entrenant el dia anterior, però aconseguint al mateix temps una gran 2a posició.


El proper cap de setmana, faran alguna cursa... o descansaran????


CURSES CAP DE SETMANA 25/26 D'AGOST (II)

IX PUYADA DE PANTICOSA. KILOMETRO VERTICAL

Demà contarem amb la presència de la nostra amiga Patri Cabedo en la sortida d'aquesta prova, la IX Puyada de Panticosa, que es disputa en el poble de Panticosa (Huesca). Aquesta Cursa pren part de la Copa d'Aragó de Kilometre Vertical i del VII circuit Comarcal de Carreres Populars Pirineus Alto Gallego.








Una distància de 6,4 kilòmetres i un desnivell de 1.000 tindrà que superar la nostra Patri. (Volem vore fotos del moment)



No dubteu que Patri donarà un 120%, amb més ganes que mai, torna a estar ahí en les curses de muntanya com ho està demostrant aquest estiu junt a la seva inseparable amiga Silvia.

INSCRIPCIONS


V CARRERA PASO DEL ONSO






Si amics, així son les nostres xiques. Sense temps de recuperar les cames i llavar la roba, el diumenge tindrem també a la nostra amiga Patri en l'eixida d'aquesta cursa.

En aquest cas, la V Carrera Paso del Onso 23 kilòmetres amb un desnivell de 850+. La cursa es disputa pel Valle de Broto. Trobem aquesta breu descripció al blog de la cursa:


"El recorrido comienza en la margen izquierda del río Ara en Broto (junto el puente) y sigue el curso del río aguas abajo por la escollera hasta llegar al pueblo de Sarvisé (863m.). Una vez lo cruzamos cogeremos una pista en dirección sur entre los campos de esta localidad para más adelante, y todo por sendero, empezar la primera parte de la subida hasta llegar a Buesa (1135m.) con lo que habremos superado ya unos 250 m de desnivel positivo. Pasado Buesa cogemos un camino que ganando poco a poco altura nos llevará hasta la pista de la Caña la cual habrá que seguir hasta el Paso del Onso (1348m.): punto elevado de todo el recorrido. A partir de este punto unos 3,5 km de bajada rápida, con lo que habrá que hacer especial atención a aquellas piedras sueltas que podamos encontrar.


Al cruzar Broto (905m, km 16,5) podremos ver ya nuestra llegada al cruzar por el puente, sin embargo, aún nos quedará la parte final de la carrera, así pues cogeremos el sendero que asciende con cierta pendiente hasta Pueyo para llegar posteriormente al pueblo de Fragen (1113m.). Una vez pasemos por su plaza bajaremos hasta el fondo del barranco y seguiremos por el camino que nos conducirá hasta los cercanos repetidores de Oto. Desde estos bajaremos por pista hasta la entrada de Oto (913m.) donde tomaremos el antiguo sendero que enlaza con Broto. Acabado el sendero sólo quedarán los últimos metros de la entrada de Broto y la ansiada llegada a meta."




 Vorem com responen les cames de la nostra amiga. Per la seva part, no van a faltar ganes!!


ALTRES CURSES

No dubteu que contarem amb la presència de corredors del C.M.GR33-TOTTRAIL en altres curses. De moment, a la nostra redacció només ens han arribat estes.

Hi han indicis, prou conluients que Miguel Angel Duplas i Silvia Sos, els nostres grans asfalteros que estan arrasant aquest estiu, es tornaran a ficar les bambes en alguna cursa propera a la mar.

Ja els contarem a partir del dilluns totes les nostres aventures........

ALTRES ACTIVITATS

El C.M.GR33-TOTTRAIL, farà la V quedada de l'any. Tornem al Xiringuito el Xato, aprofitant la mar, la fresqueta....Lloc totalment recomanat. No pots acabar l'estiu sense arrimar-te al Xiringuito el Xato, fer una paelleta, fideua, esmorçar.... Repetiras!!

El dissabte, rodaeta de 45' (fer fam, per a que enganyar-mos) nadaeta en la mar i a les 10:00 tots en taula per a gaudir dels grans esmorçars del Xato. Que tot no es correr!!!! (mentira cotxina)



DISFRUTEU DE L'ESTIU QUE JA NO QUEDA RES!!!!!!!!!!






CURSES CAP DE SETMANA 25/26 D'AGOST

TRAIL RAE OTAÑES

Este domingo se decidirá La Copa FEDME de Carrera por Montaña GP Buff Salomon en la localidad cántabra de Otañes. La carrera que cierra el telón es la TRAIL RAE OTAÑES

Se preve una carrera dura, con un recorrido de 34 kilómetros y 2.100+ . Con un coeficiciente 71, es la prueba más dura de este año de La Copa.




la descripción de la carrera a través de la pagina de la organización del Trail Rae...


"Itenerario de media montaña que discurre por la zona rural de Otañes, ubicado en la zona más oriental de Cantabria. Sus rincones esconde todavía la Nobleza del pasado, con sus casonas, algunas de ellas centenarias, que aún se conservan. Cascadas de antiguos molinos de agua que servían de paso a cauces para abastecerse de los ríos y cársticos que se elevan desde las raíces del pueblo, escarpados y tallados por el paso del tiempo que desde su cima hacían de vigías al Mar Cantábrico y por tierra los cuatro puntos cardinales N-S E-O; siendo por entonces, tiempo de las Guerras Cántabras, allá por los años 25-27 A.C. contra las Legiones Romanas del Emperador César Augusto. Al N-E ascenderemos al Pico de La Helguera (365m. de altitud) por pista forestal, pico que junto con otros apéndices montañosos forman una columna rocosa que ponen al abrigo de los vientos del Norte a todas los poblaciones que a su paso se extienden E-O, para descender hasta Setares, antiguo pueblo minero, actualmente deshabitado. Tendremos vistas panorámicas del Mar Cantábrico y los pueblos que a sus faldas se asientan. Tomando dirección S-O, haremos primero cima (un poco más abajo de su cima) en el Pico la Cruz 299m. para cumbrear todo un valle de rocas como poco kársticos y posteriormente descender sesgados hasta alcanzar una vía verde (antigua vía de ferrocarril de Callejamala) que nos llevará hasta Santullan. Una vez en santullán ascendemos la Peña con 470m. y desde este punto a alcanzar la cima en la campa del Pico Ventoso (735m. de altitud), pico más alto de la zona oriental de Cantabria, en cuya ascensión a nuestras espaldas tendremos vistas de la bahía de Castro-Urdiales, Valle de Sámano y una cadena montañosa formada por los Kársticos de la Peña de Santullán, Guriezo y Límites con nuestras localidades vecinas pertenecientes a Bizkaia. En su descenso  no adentraremos por un sendero que transcurre por el interior del Barranco de Calleja Mala, extendiéndose de E-O, hasta llegar a las cascadas del río Cabrera, recorriendo su cauce unos 500m.(en verano apenas lleva caudal) y enfilando la llegada a Meta. A su llegada, Habremos recorrido 34Km. / 2.000m.+ / 4.181+/- acomulados coeficiente 71."
Recordemos que la clasificación provisional de la copa está así:
Mujeres: 1.-Oihana 456, 2.-Eva Moreda 424, 3.-Vanessa Bataller 411 . A estas tendremos que contar con Ana Conde.
Hombres: 1.-Zaid At Malek 422, 2.-Dani Tristany 403, 3.-J.M.Pijuan 383. Posiblemente en esta carrera cambiará totalmente esta clasificación, ya que vuelven "los grandes" pesos pesados a escena. Así pues, todo probable que para la lucha final veamos a Luis Alberto Hernando, Miguel Caballero, Tofol Castanyer.....


Recordar que nuestro compañero Pedro Rodriguez está defendiendo el C.M.GR33-TOTTRAIL de una forma extraordinaria. A falta de esta ultima carrera, se encuentra situado el 6º de la clasificacion general absoluta y 1º en la de su sub-categoria Veterana Masculina. Una gran copa la que está haciendo Pedro, demostrando su calidad a lo largo de la geografia española. 
Deseamos y a buen seguro que así será, que nuestro amigo Pedro presente batalla y defienda con uñas y dientes....o mejor con piernas este gran resultado.
SUERTE PEDRO!!!


CLASIFICACION PROVISIONAL DE LA COPA.

miércoles, 22 de agosto de 2012

V SUBIDA A LOS MOLINOS DE ALCUBLAS

Sense temps per a recuperar-se el dia 17, el nostre amic Miguel Angel Duplas es calçava de nou les bambes i estava present en la sortida de la V Subida a los Molinos de Albublas. Una prova de 8,5 kilòmetres mixta, per asfalt i terra.



Una breu descripció de la cursa...

"La carrera consta de 8200 metros de los cuales los 3 primeros son de subida a la montaña de Los Molinos con un desnivel de aproximadamente 150 metros donde se combinan pistas de asfalto, tierra y sendero. acontinuación una fuerte bajada para acabar con un circuito de rompepiernas hasta llegara  al recta final con una última subida de 500 metros."

Miguel Angel no va deixar escapar la carrera i es proclamà campió de la mateixa. En tres dies aconseguia un 1er i un 2on lloc.




V SUS SCROFA MOSQUERUELA

A Mosqueruel es disputava la V edició de la Sus Scrofa. Organitzat per L'Associació de Muntanya Sus Scrofa, una carrera molt recomanable a la vegada que ben organitzada.

La carrera es de 32 kilòmetres, que per aquestes dates potser de boixos però sempre contem que la totalitat d'ella es disputa per damunt dels 1.500 mts. Aquest any, tenia la peculiaritat que es feien en sentit invers.


El nostre company Alberto Recatalà va ser el representant del C.M.GR33-TOTTRAIL en terres terolenques. A la sortida moltes cares conegudes, el crack local Javi Robres (que a poc a poc li disputa la fama al seu germà Fran) Ezequiel Cuesta perfilant els últims dies de preparació de cara a la CCC, Raul Ingles, els germans Tena, Tomas i Joan Ramon del Maestrazgo, Roberto, Juan Jose, Luis, Teo i moltissima gent mes coneguda d'aquest mon de les carreres.

A les 8:00 es va donar la sortida, i bé, en aquesta ocasió el 26ºC d'aleshores, anava a marcar el que seria la prova.

Molts avituallaments i perfectament marcada va ser una vegada més el que es van trobar els corredors, a mes d'un terreny idíl·lic per a la disputa de consevol prova de trail running.

A la fi, es van complir les previsions i el corredor local Javi Robres, va creuar la meta en primer lloc amb un temps de 2h38'11''. Li van acompanyar al pòdium Raul Ingles i Ezequiel Cuesta.

Molt bon matí amb la gent del Maestrazgo i com sempre una carrera de 10. Llastima els kilòmetres (molts per a esta alçada de la temporada), però estant Fran Robres pel mig...segurament encara li pareixeran pocs.



8º Alberto Recatalà   3h07'46''

lunes, 20 de agosto de 2012

XXVII VOLTA A PEU AL CASTELL D'ATZENETA

El dissabte per la vesprada era el torn de la tradicional i consolidada Volta a Peu al Castell d'Atzeneta.

Fins allí es va desplaçar la nostra amiga Silvia, que pensant que seria l'única representant del C.M.GR33-Tottrail, es va trobar amb l'alegria de poder compartir la cursa amb els companys Vicent Peris, Diego Marín i Juanan Ruiz. 

Una vesprada de molta calor que indicaba que la cursa seria dura. Però allà que van començar a calfar els nostres amics, per si de cas els pillava gelats!! I a les 19:00 hores es va donar l'eixida a la 27ª edició de la Volta al Castell.

De seguida es marca un ritme prou ràpid, entre els quals es troben els mascles del GR33. 


Silvia, ix a bon ritme però controlant no passar-se, i es col·loca en primera posició de les fèmines. 


Poc abans d'aplegar a l'última costa prèvia al Castell, comença a creuar-se amb els primers corredors, entre els quals es troben molt ben posicionats els seus companys d'equip. Els anima i segueix cap a dalt fins aplegar al castell, on recupera un poc i es prepara per afrontar la segona part de la cursa, la baixada i arribada a meta. Es creua amb les seues cosines Carmen i Angels Sos, a les quals les anima, i s'enfila cap a baix a un ritme lleuger. 

A falta de dos km per aplegar a meta hi havia un grup de joves refrescant els corredors amb una manguera d'aigua que els va vindre ideal per sofocar la calor de l'asfalt... Moltes gràcies!!!!

L'última recta, mig picant cap amunt... gràcies als ànims de la gent es va fer molt agradable... i axí els nostres companys van aplegar a meta, amb molt bons resultats. Destacar que Juanan Ruiz i Vicent Peris pel matí... es van clavar quasi 5 hores damunt la BTT... quasi res com per a després fer una cursa d'eixe estil... Els deguera anar bé per a soltar cames!!!!

Diego Marín 10º - 30'56''

Juanan Ruiz  11º

Vicent Peris  14º - 32'14''

Silvia Sos 1ª fèmina - 35'12''

El nostre amic Diego, va aconseguir així mateixa ser el 3r local en aplegar a meta.

Podium local masculí!!

El podium femení va ser cosa de família. Silvia Sos (1ª), Carmen Sos (2ª) i Àngels Sos (3ª).








CURSA POPULAR PLATGES DE XILXES

El diumenge 19 es va donar lloc la Cursa Popular Platges de Xilxes. Allí, seguint la seva programació estival, es va dirigir el nostre company Miguel Angel Duplas, que va poder llevar-se el mal gust de la carrera de Nules, aconseguint, aquesta vegada si, la primera posició absoluta. El van acompanyar al pòdium, Vicente Martinez i Gabriel Hernandez.

Miguel sempre davant, donant la cara

Era el tercer pòdium de la setmana, al segon lloc de Nules, es sumaven el primer d'Alcublas i este primer de Xilxes.

Grande Miguel !!



CLASSIFICACIONS

jueves, 16 de agosto de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 17-19 D'AGOST

NON-STOP... els nostres amics del C.M.GR33-Tottrail pareix que aquest estiu no volen parar... O les piles durent molt o el coneiximent és poc... però siga pel que siga, aquest cap de setmana 3 seran els fronts oberts en els quals la roja es trobarà present.

Miguel Ángel Duplas, Alberto Recatalá i Silvia Sos, cadascú a una cursa amb característiques ben diferents, seran els nostres atletes representants.

I la nostra amiga Patricia Cabedo... que tampoc para!!!

V SUBIDA A LOS MOLINOS DE ALCUBLAS (VALÈNCIA)

El dissabte a les 19:00 hores tindrà lloc en la localitat valenciana d'Alcublas la V Subida a los Molinos, carrera de 8'2 km que combina l'asfalt, pista i una pujada per senda. 


El nostre tot-terreny Miguel Ángel Duplas, després de descansar de la cursa realitzada el dimecres 15 en la platja de Nules on va acabar en segona posició, per no perdre el costum de posar-se un dorsal, serà el nostre corredor del club que participarà en aquesta cursa, en la qual ha participat en edicions anteriors.






V CARRERA SUS SCROFA

El dissabte 18 d'agost, el nostre amic i recent estrenat en categoria veterana en la classificació d'algunes curses, Alberto Recatalà, es desplaçarà fins la localitat de Mosqueruela per participar en una cursa de muntanya no desconeguda per a ell, ja que va partipar en la seua tercera edició (2010) en la qual va fer una gran actuació quedant en la 14ª posició de la general i la 10ª de la seua categoria amb un temps de 03:02:12.




En aquesta cinquena edició es realitzarà un canvi en el recorregut habitual, i serà invertir la direcció, és a dir, la cursa es realitzarà en sentit contrari al realitzat en edicions anteriors. La cursa, que tindrà eixida a les 08:00 hores, amb una distància de 32 km i un desnivell positiu de 1250, transcorre pel terme municipal de Mosqueruela.


Esperem que el canvi de recorregut de la cursa, no siga inconvenient per a que el nostre amic Alberto, puga fer una gran carrera, i sense pressió... entre en una bona classificació, que de ben segur ho aconsegueix.

PÀGINA WEB DE LA CURSA

XXVII VOLTA A PEU AL CASTELL D'ATZENETA

La tercera de les nostres participacions del club d'aquest cap de setmana, serà per part de la nostra amiga Silvia Sos. 

Després de participar en la XXV Cursa Popular de Xodos el passat divendres, i a la I Cursa Per Muntanya d'Albentosa el diumenge, no pot estar més temps queteta a casa i aquesta vegada no hi ha hagut forma de convencer-la... així que el proper dissabte 18 d'agost a les 19:00 hores formarà part dels participants en la mítica i tant consolidada Volta a Peu al Castell d'Atzeneta, que en aquesta ocasió es tracta de la 27ª edició. 

Aquesta cursa, de 8'6 km d'asfalt parteix de la localitat d'Atzaneta en direcció al Castell, situat a 490 metres d'altitud. El recorregut és el mateix tant per pujar com per baixar de manera que els corredors es creuen en algun punt de la cursa.



La nostra "non-stop" Silvia, ha participat en les dos darreres edicions, quedant 2a i 1a respectivament en cadascuna d'elles, i establint el seu millor temps de carrera en 34'52'' en la passada edició. Després del tute que porta, no pretendrem que millore el seu temps, sino que correga amb coneixement i no es faça mal.


... I PATRICIA CABEDO...

La incombustible Patri Cabedo, després de cremar tots els cartutxos els dies que va estar per ací, sense pensar-s'ho dos vegades se n'ha anat ací al costat... a ESLOVENIA, a participar ni més ni menys que en el campionat del món de curses d'orientació... però Patri... tu saps orientar-te????? Pufffffff... amb aquesta xiqueta no hi ha qui es relaxe...



No tenim massa informació sobre aquest campionat així que us adjuntem un video oficial de l'organització i millor esperem a tindre noticies de la nostra amiga. Esperem que no ens criden per dir-nos que s'ha perdut!!!!!! 

Ànim... CHAMPION!!!



Els desitgem a tots que tinguen sort en cadascuna de les seues curses!! Ànim!!