C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 20 de diciembre de 2012

I CHALLENGE DE CURSES PER MUNTANYA DIPUTACIO DE CASTELLO

Avuí a les 20:00 es farà entrega dels premis de la I Challenge de Curses per Muntanya Diputació de Castelló.

La Challenge reconeix al millor corredor del Circuit Provincial de Carreres per Muntanya i de la Lliga Nord - Copa Diputació de carreres per muntanya. Poden considerar que la Challenge premia als corredors mes regulars i que més han destacat en l'ambit provincial dins les carreres per muntanya.

I no podem més que alegrar-nos ja que en aquesta primera edició, tenim a dos corredors del C.M.GR33-TOTTRAIL en els primers llocs  de la classificació.

El nostre amic Miguel Angel Duplas, d'aquesta forma enmarca una brillant temporada, aconseguint el primer lloc d'aquesta Challenge, tant en categoria Absoluta, com en la senior.

Recordem, que Miguel s'ha fet amb la 2on posició del Circuit Diputació i 3er en la Lliga Nord, amb el merit que suposa fer els dos circuits, ja que parlem d'estar corrent de gener a octubre sense descans. (Bé, aixó per a Miguel no es problema...pensem que al contrari, es una medicina).

Miguel, ens ha demostrat aquesta temporada la seva classe, amb presencia amb molts dels circuits que s'han disputat.



En categoria de femines, també hem tingut representació. Com no, la nostra amiga Silvia Sos, ha arredonit la gran temporada que ha fet amb aquest reconeiximent.

Silvia ha fet la 2on possició en la Challenge, en categoria absoluta i 1a Senior.

Cap recordar que Silvia no va poder afrontar les carreres del Circuit Diputació, ja que es trobava disputant la Lliga Autonomica i posteriorment el Campionat Autonòmic, tots dos campionats guanyats per ella.

Encara i tot a aquest "problema" de coincidencia de dates, Silvia va poder fer les carreres justes per a puntuar a la Challenge, i de bon segur, que si les haguera pogut disputar totes, el premi haguera segut major.

El C.M.GR33-TOTTRAIL també volem reconeixer la gran temporada que han fet els nostres companys i felicitar-los. Espere'm que l'any que ve continuen disfrutant de les curses per muntanya.



No hay comentarios:

Publicar un comentario