C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 18 de octubre de 2012

VIII Marxa a peu Terme de Vilafames



Quan tots estaven concentrats amb el Campionat d'Espanya de Clubs, els nostres amics Diego i Albert, donàvem la cara pel club. El primer, com a pilot de proves, de moment. Tenia que vore si era possible tornar a optar a un volant oficial...(el segon..la lalalà, lalalà..)


La primera cursa que se'ls presentava era la Marxa pel terme de Vilafames. Eren 15,5 kilòmetres, amb un desnivell no molt considerable, i que la podíem considerar com "corredora". Un dia abans del Campionat i clar, nervis molts nervis. Allà es van presentar els dos amb el gran nadador Alex Juan, que feia un tast a les curses per muntanya.

La valoració va ser molt positiva, tenien clar els dos una cosa, no anaven cara amunt ni cara a l'aire...(juju...)

Diego com hem dit, i tenim molt present (ell no!!) anava de proves, i almenys hi havien coses positives en les conclusions finals, encara que ell, no les puga vore, perquè vol més, i més , i més...(puffffff que tio...)


Albert va traure coses positives també...la primera participació, es va trencar el braç, en esta, només va tindre un ostia monumental....o "ostia homologada" com li va dir el seu amic V.Calvo, que es va quedar amb un poc de xapa i pintura, a mes d'un dit botifarreta...

Però content inclús de la caiguda, perquè anava a tota llet per l'ultima baixada, cosa que no aconseguia des de feia prou de temps degut a múltiples lesions de turmell..... (tot es plorar!!)


5é         DIEGO        1h13'48''
10é       ALBERT     1h18'30''

I sense temps per a més....dos dies de descans i a la cursa de Vilanova d'Alcolea!!!

CLASSIFICACIONS
FOTOS (organització, El7set)

No hay comentarios:

Publicar un comentario