C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 1 de octubre de 2012

V MARXA A PEU ENTREPARETS

Amb la cursa de Vilafranca realitzada el passat diumenge 23 de setembre, es posava punt final a la III Lliga de curses de muntanya Castelló Nord i la I Challenge de curses de muntanya - Diputació de Castelló.

El C.M.GR33, conseguia així dos nous títols per part dels nostres atletes Miguel Ángel Duplas, amb una tercera posició en la Lliga Castelló Nord, i campió de la I Challenge, i Silvia Sos que aconseguia per segona vegada consecutiva el títol de campiona de la Lliga Castelló Nord.

Fins la localitat de Vilafranca es van desplaçar els nostres companys Miguel Ángel, Xari i Silvia, tots tres amb objectius totalment diferents però units per la mateixa finalitat, gaudir de la muntanya i d'un matí amb pre-carrera, carrera, esmorzar i xarradeta!!

Miguel Ángel, només amb acabar la cursa, s'assegurava la tercera posició en la Lliga Castelló Nord, i la I Challenge la tenia més que guanyada. Així que sense presió alguna, va eixir amb el grup davanter per aconseguir una meritòria setena posició, amb un temps de 01:56:31. Recordem que hi havia un gran nivell en els corredors participants com van ser Cristobal Adell, Ramon Recatalá, Javier Robres, Mario Bonavista, Remigio Queral... i el nostre campió particular, Miguel Ángel Duplas, tots ells, grans corredors que van fer més emocionant aquesta edició.

La nostra amiga Xari, anava amb objectiu d'entrenar, ja que la propera setmana, havia aconseguit dorsal per a participar en la gran cursa Cavalls de Vents, i així poder-se llevar l'espineta del UTMB. Però encara així ningú dels que la coneixem dubtàvem que encara només anant a entrenar... donaria guerra i estaria en les primeres posicions. Va eixir sense crono i sense saber en cada moment els km que portava fets, i a la que es va donar conter entrava en meta amb un gran temps de 02:22:26, en segona posició, a pocs minuts darrere de la seua companya d'equip.

I finalment, Silvia es podria permetre quedar d'entre les cinc primeres fèmines per tal d'aconseguir el títol de la Lliga Castelló Nord. Però ja sabem que quan ens posem un dorsal, és difícil eixir en altra mentalitat que no siga, intentar donar el que podem i fer-ho el millor possible. Així doncs, Silvia eixint des del principi a bon ritme, va anar fent km fins que a falta de 5-6km es va donar conter que encara podia anar a buscar el rècord de la prova, que ella mateixa va establir en la darrera edició. I 13 segons van fer que la nostra amiga aconseguira rebaixar el temps establert i marcar un nou record en 02:19:50.

Així... bons resultats en la V edició de la Marxa a Peu Entreparets de Vilafranca per part del C.M.GR33, en la qual les nostres dos fèmines van compartir el podium de la cursa, en primera i segona posició. I el nostre imparable Miguel Ángel Duplas, entre els grans corredors, aconseguint el títol de campió de la I Challenge i una 3a posició en la Lliga Nord.