C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 18 de octubre de 2012

V Marxa de Muntanya de Vilanova d'Alcolea.


Amb la borratxera de felicitat del campionat d'Espanya...el Diego i l'Albert encara es trenquen el pit pel club i van a córrer a Vilanova de l'Alcolea....(que tios més grans, van sacrificar la seva participació al campionat per defendre els colors en dues curses més!!)

La cursa pintava bastos...De camí, les típiques preguntes del dia de l'examen (traducció, no tenien  ni idea de la cursa que anaven a fer):

A-Quants kilòmetres son???
D-NO HO SAPS??!!!

D-Home, 700+ mts...patirem en alguna pujada però...
A-700????? 700 Acumulat xaval

No res, cauen en el compte que es presenten a una pseudo-asfaltera cursa de muntanya. Calfant es done'n conter, que tenen raó...Fernando Ruiz, Alfonso Granell, Iñaki Rubio...i tots en sabatilles asfalteretes...de les que no pesen....(jjejejje, a córrer toca)...bé, no passa res, com cara amunt no van...a vore que fan a pla.

I tiren el coet!!!!!xiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist PUM!!!! I els nostres amics, pensant que anaven a eixir a tota llet, però no!!, la gent no te pressa i els primers kilòmetres es va a un ritme molt comodo. Clar...es festiu!!

Dieguito...amb cara de sobrat...jeje

Diego fa mitja cursa en llocs de pòdiums, aprofitant el terreny, amb sendes i alguna que altra baixada, darrere de Fernando i Rai. Però de mitat endavant, tot pista, i tot córrer, amb tobogans, dels que o tens molta cama o no vas.....(Collons!!! Però de que se queixen estos dos, si cap amunt tampoc van!!!!! ) A la fi, no pot aguantar el fort ritme dels "asfalteros" Alfonso i Iñaki i es veu relegat a la quinta plaça... (molt bona 5ª plaça). A meta, el grup de fans de Diego (tota la seva família) a excepció de l'Alex que estava també disputant la cursa....amb els Pechote's.

Per darrere l'Albert està corren més que si li perseguira un banquer,  remontant posicions fins poder fer-se amb la 8ª en els últims kilòmetres a meta (no anem a demanar més que mira que careta mos porta). Allà faltant 700 mts, apareix el "Alpe d'hue", una rampeta (rampeta aon al nostre amic li agafa la risa, t'agradat per acabar?? ....animat per Cesar Marin, que es mor de la risa de vore'l....patir.

mira este pues...!!.....fundit...

Ací acaba el gran cap de setmana, amb estes dos curses i com no (també mereixen el seu reconeixement) el campionat que va disputar el club a La Vall...i que tant be ho varen fer la resta de companys...( esta cursa si que donava por!!!! I no les que correu els dos!!!!)

5e DIEGO     1h22'45''
8e ALBERT   1h27'06''


No hay comentarios:

Publicar un comentario