C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de octubre de 2012

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Tot preparat per al Campionat d'Espanya de Clubs, el primer que correrem el C.M.GR33-TOTTRAIL i al que arribem amb tota la il·lusió del mon.

Estem molt contents de com ha anat la temporada, contents d'haver recuperat a molta gent (encara tenim gent al taller i JA NO VOLEM A NINGÚ ALLÍ) i contents de que aquest diumenge, siga una festa per a nosaltres. Es un any sencer de treball individual, patiment, hores de soledat, entrenant i competint...i ara ens toca disfrutar i correr com a equip, com vam fer a l'Autonómic.

Esta serà la gent que ens representarà, que correra amb la roja, el millor equip que es pot desitjar tindre:

Equip d'estels:

1.-SILVIA
2.-PATRI
3.-XARI
4.- MIGUEL
5.-JUANAN
6.-PERIS
7.-DAVID
8.-M.A.MARTINEZ
9.-SANTI.

Delegat: Vicent Calvo.(xaval.... de delegat no vas a fer més...vaa, te volem de curt !!!)

Mega-Presidenta: Lola

Animadors en directe: J.J.Rubio i Marcos.

Animadors a distancia: Ignaci , Alberto Navarro, Esther i Roger, Cristian, David Prades, Pedro Rodriguez,

Aiguadors: Diego Marin - Alberto Recatalà - Beto

Agrair als nostres patrocinadors, que ens han recolzat durant tot l'any. Gracies a IPDC, Provefe, Xiringuito El Xato, Tottrail i Craft. Més que pel suport que ens han donat, pel recolzament que mostren per aquest esport. Als que convidem a que s'arrimen a disfrutar amb nosaltres d'aquest dia.

El diumenge eixirem a fer-ho d'allò més bé, però el resultat, ja no serà l'objectiu, sinó es disfruta, no ens valdrà la pena haver corregut. Ara, els nostres equip ho donarà tot, com solen fer, i despres....PAELLA.

Molta sort a Sestao Alpino, Mur i Castell, Club Excursionista Callus, Club d'Atletisme Puçol, CxM Valencia, Maestrazgo, Amics Volta al Terme de Fondeguilla, Grupo Alpino de Benalmadena, S.M.C.A.Marathon Crevillent, Tierra Tragame, Cuenca Dolomia, C.M.Vistabella, Muntanya Vila Real, Club d'Atletisme Puçol.


Moltes gracies a tots els que esteu al darrere, seguint-mos i alegra'n-vos de les nostres histories....

No hay comentarios:

Publicar un comentario