C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 27 de septiembre de 2012

ULTRA CAVALLS DE VENT 2012


Cavalls de Vent - El Parc Natural Cadí-Moixeró

El Parc Natural Cadí-Moixeró és un territori de muntanya amb unes alçades d’entre 800 metres i els 2.642 mts.
Acull una gran varietat de paisatges, ecosistemes forestals, zones rocoses, prats i una extensa flora i fauna, amb espècies de l’àmbit mediterrani, al costat d’alpines i euro-siberianes.

Acull 30 hàbitats i 30 espècies animals i vegetals catalogades amb un gran interès Europeu.

Ofereix múltiples infrastructures, com refugis, centres d’interpretació, miradors,… i una xarxa de 400 km. de camins senyalitzats. És un indret idíl·lic per a tots els amants de la natura i la muntanya.


El que va ser en els seus inicis una travessa de 82 km en el que es passava pels 8 refugis del parc sense cap repte, només disfrutant de l’entorn, es va convertir en 3 modalitats, la categoria menys de 24h, categoria menys de 36h i travessa.

Però desde fa 4 anys, i per mig de la casa Salomon, va naixer la ULTRA CAVALLS DE VENT, que es la cursa que vos volem presentar aquesta setmana.

ULTRA CAVALLS DE VENT, LA CURSA.

Les dades d’esta ultra i que tant ens agrada saber a tots els corredors son estes:

85km de desafiament personal.
6.098 mts desnivell possitiu.
12.000 mts desnivell acumulat.

 
Aquest any, la cursa passa a integrar-se en el calendari de les Skyrunner World Series en l'apartat d'Ultra Sky Marathon, donant-li si cap una major importancia i reconeiximent a tots els nivells i fent d'esta cursa un referent en el mon de l'Ultra.

La simpàtica Anna Frost
Potser això ha fet que puga'm gaudir d'una de les millors participacions dels últims temps dins del mon skyrunner, i es que aquests son alguns de les estrel.les que podrem vore i que a bon segur, estaran davant en la cursa.

En xiques: Anna Frost, Nuria Picas, Emelie Forsberg lluitaran per la victòria. També es deu tindre en compte a la corredora catalana Emma Roca.
A més també hi estaran Blanca Serrano, Laia Andreu, i les corredores de la nostra terra, també molt conegudes com Rosa Guillamon, Teresa Nimes,
Els resultats de les darrers edicions:

2009 Corinne Favre
2010 Nerea Martinez
2011 Nuria Picas (Record prova 11h37'43'')





Kilian
En xics: La presencia a ultima hora de Kilian Jornet, potser decanten totes les quinieles, encara que esta es una carrera que se li ha resistit els últims anys... Tindrà que córrer i molt perquè no li ho ficaran gens fàcil gent com Miguel Heras, Anton Krupicka, Tofol Castanyer, Jessed Hernandez, Aitor Leal, Dakota Jones i d'altres corredors importants d'ultres. També trobem amics que tindran la sort de estar dins d'aquest esdeveniment com son el Sebas Sanchez, Batiste Ruiz, Felipe Guash,

recordem els últims guanyadors:

2009 Jessed Hernandez
2010 Miguel Angel Heras
2011 MIguel Angel Heras (Record prova  8h57'32'')


Segurament, hi ha molta més gent entre els mes de 1.000 participants que coneixem, i als que els desitgem molta sort, i que puguen gaudir de la prova.








ELS NOSTRES. ELS BONS

Si vos esteu preguntant si el C.M.GR33-TOTTRAIL tindrà representació en la Ultra Cavalls de Vent 2012, vos confirmem que per supost. Com no, el "Comando Ultra" està preparat per afrontar aquest nou repte, desprès d'un període dur de preparació. Els tenim amb moltes ganes, motivats, i esperant a que arribe l'hora.



Allà es desplaçarà la nostra referent a nivell d'aquesta classe de curses, ( podem afirmar que es un referent a tots els nivells) XARI ADRIAN, i un altre crack com es el nostre amic VICENT PERIS. Si be Vicent ha preparat, com ell sol fer, o siga, molt be,  esta cursa, i les darrers sensacions son molt bones, de Xari podem dir que va amb la preparació que li pot quedar en el cos desprès de la UTMB, així que eixirà a gaudir-la.



Molta sort a tots i en especial a ells!! El club estarà molt pendent del dos.

INSCRIPCIONS
WEB DE LA PROVA

No hay comentarios:

Publicar un comentario