C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 20 de agosto de 2012

XXVII VOLTA A PEU AL CASTELL D'ATZENETA

El dissabte per la vesprada era el torn de la tradicional i consolidada Volta a Peu al Castell d'Atzeneta.

Fins allí es va desplaçar la nostra amiga Silvia, que pensant que seria l'única representant del C.M.GR33-Tottrail, es va trobar amb l'alegria de poder compartir la cursa amb els companys Vicent Peris, Diego Marín i Juanan Ruiz.

Una vesprada de molta calor que indicaba que la cursa seria dura. Però allà que van començar a calfar els nostres amics, per si de cas els pillava gelats!! I a les 19:00 hores es va donar l'eixida a la 27ª edició de la Volta al Castell.

De seguida es marca un ritme prou ràpid, entre els quals es troben els mascles del GR33.

Silvia, ix a bon ritme però controlant no passar-se, i es col·loca en primera posició de les fèmines.

Poc abans d'aplegar a l'última costa prèvia al Castell, comença a creuar-se amb els primers corredors, entre els quals es troben molt ben posicionats els seus companys d'equip. Els anima i segueix cap a dalt fins aplegar al castell, on recupera un poc i es prepara per afrontar la segona part de la cursa, la baixada i arribada a meta. Es creua amb les seues cosines Carmen i Angels Sos, a les quals les anima, i s'enfila cap a baix a un ritme lleuger.

A falta de dos km per aplegar a meta hi havia un grup de joves refrescant els corredors amb una manguera d'aigua que els va vindre ideal per sofocar la calor de l'asfalt... Moltes gràcies!!!!

L'última recta, mig picant cap amunt... gràcies als ànims de la gent es va fer molt agradable... i axí els nostres companys van aplegar a meta, amb molt bons resultats. Destacar que Juanan Ruiz i Vicent Peris pel matí... es van clavar quasi 5 hores damunt la BTT... quasi res com per a després fer una cursa d'eixe estil... Els deguera anar bé per a soltar cames!!!!

Diego Marín 10º - 30'56''

Juanan Ruiz  11º

Vicent Peris  14º - 32'14''

Silvia Sos 1ª fèmina - 35'12''

El nostre amic Diego, va aconseguir així mateixa ser el 3r local en aplegar a meta.

Podium local masculí!!

El podium femení va ser cosa de família. Silvia Sos (1ª), Carmen Sos (2ª) i Àngels Sos (3ª).