C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 15 de agosto de 2012

XXIX VOLTA A PEU NULES

El dimecres es va disputar la XXIX Volta a peu a Nules. Un clàssic de l'estiu, que es fa a la platja de Nules i que aquest any, creem que amb gran encert, va canviar el seu recorregut per passar a fer-se per les seves avingudes principals i passant a ser de 5 km.



Allí van estar els nostres amics Miguel Angel Duplas, Vicente Calvo i Alberto Recatalà. El primer amb serioses possibilitats de guanyar. Alberto amb vistes de fer un entrenament de qualitat amb el punt de mira ficat a la Sus Scrofa del dissabte. I l'alegria ens la donava el nostre amic Vicent, que a poc a poc, torna a fer una de les coses que més li agrada. I tot i ser un number 1, no l'importa correr barretjat en tota la gent que a bon segur se sent orgullosa de correr uns metres al costat del nostre crack.





Miguel va dominar la prova de principi a fi, tirant tota la cursa fins als últims metres, que degut al desconeixement del recorregut, no va poder respondre a l'atac de a la postre guanyador Ramon Barrachina.

Si molt bona es la  2ª posició la aconseguida per Miguel, millor (segur que Miguel pensa igual) és que Vicent va poder córrer, encara que lluny, molt lluny, del seu nivell, sense molèsties, i dia a dia, la maquinària del tio Calvo avança un poquet en vistes de tornar a ser el gran corredor que tots coneixem. ÀNIM VICENT!!! QUE TU ERES DUR!!


També van estar animant les xiques guapes del club, Silvia Sos i Xari Adrian, que es van mossegar les ungles a la grada.

Classificacions C.M.GR33-TOTTRAIL

2on M.A.Duplas          16’33’’
37   Alberto Recatala   18’41’’
71   Vicente Calvo       19'49''





No hay comentarios:

Publicar un comentario