C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 2 de agosto de 2012

VOLTA AL ANETO

Aquest cap de setmana es va disputar la prova del Trail de l'Aneto. Tal com vam explicar, tres companys participaren en ella. Exactament, en la Volta al Aneto.

Patri Cabedo, Juanan Ruiz i David Mundina, es enfrontaven als 96 km i 5.950 mts de desnivell d'aquest trail d'alta muntanya.

Els objectius eren diferents. Mentres que David anava a seguir perfilant la seva preparació de cara a la CCC a mes de fer una bonica llavor de cara la seva companyera Sonia Escuriola. Juanan anava a vore com anava responent el seu cos, intentant pujar escalonets poc a poc. I Patri, com a guanyadora de la darrere edició, tornava a la linea d'eixida aquesta any, amb l'objectiu de fer un bon resultat.

I les carreres tenen estes coses, no sempre deixen el mateix gust a tots. Començarem pels nostres amics que no van tindre la sort o el dia de cara.

Patri, va tornar a tindre una carrera....complicaeta. I es que va tindre una caiguda important que li va fer abandonar la prova. O siga, si a patri es quasi impossible fer-la retirar-se d'una carrera, podem pensar com va ser la caiguda.

Per sort, està molt millor i recuperada de la caiguda. Possiblement, la tornem a vore a Vistabella, però sempre anant amb compte.

Juanan, va tindre que abandonar també, al no trobar-se en el millor dia per a disputar aquesta carrera. També esperem vore'l molt prompte, segur que serà així, per les muntanyes.

David va ser l'afortunat. La seva classificació, potser vista exclusivament, no diga molt, o no siga indicadora de la seva qualitat. Però si s'analitza millor, podem dir que segurament serà una de les carreres que mes guardarà en la ment.
Per a entendre millor la seva posició, direm que David, va acompanyar en tot moment a Sonia. I es Sonia la que va fer un carreró. Va aconseguir fer una gran cursa, patidora com es, superant totes les adversitats, per al final, arribar en una segona posició a Benasque. Enhorabona Sonia!!!


A la vegada, els dos es van emportar la classificació final per equips Mixtes.

El C.M.GR33-TOTTRAIL s'alegra d'este triomf, del d'estos amics com a equip i per supost, de'l de Sonia individualment. A bon segur que tornaran a escriure una bonica pàgina de skyrunning a la CCC.

A comentar que Patri i Juanan al dia següent van pujar fins al glaciar de l'Aneto....estaven ja un poc recuperats, a mes que els dos son animals de muntanya. Esperem que tornen a donar guerra quan antes!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario