C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 8 de agosto de 2012

VI CURSA DE VISTABELLA

Este diumenge es va disputar la VI Cursa de Muntanya de Vistabella. Emmarcada en el IV Lliga Castelló Nord i dins del I Challenge de Curses per Muntanya Diputació de Castelló a mes de en el Circuit Lafuma.

Amb ganes de créixer, i de fer-ho any darrere any millor si cal, aquest any, els organitzadors de la cursa van apostar més fort encara i van arribar a un acord de col·laboració amb els nostres amics de Tottrail intentant fer d'aquesta cursa, un referent a nivell provincial.



Vist l'acord que al que van arribar els nostres patrocinadors i amics de Tottrail, a la cursa varem acudir una representació de la gent que tenim més en forma a estes altures de la temporada. Així, els nostres amics Patricia Cabedo, Silvia Sos, Miguel Angel Duplas i Vicent Peris, recolzaren per part del C.M.GR33-TOTTRAIL, aquesta cursa, així com venim fent per part del club, tant en de lliga Nord com en les demés curses de la provincia.


agafam que m'en vole!



Amb una participació de molt de nivell, tant en xics com en xiques, es donava l'eixida a esta nova edició. Els corredors van tindre que patir de valent, ja que als darrers kilòmetres, el sol apretava de valent.


En Xiques, vam tornar a aconseguir el "doblete" que està marcant les curses d'estiu. I es que les nostres amigues Patri i Silvia si bé les dos tornaven d'una recuperació (Silvia del seu isquio i Patri d'una caiguda del Aneto), no van vore perillar en cap moment les primeres places.Les dos van fer tota la cursa juntes entrant de la mateixa forma a meta.

Falta en aquest magnífic duet la nostra amiga Xari Adrià que al final no va ser de la partida.






La victòria va ser per a Silvia Sos, que està disputant la Lliga Nord, però va tindre el detall amb la seva companya de cedir-li el pòdium absolut, donant mostra del seu companyerisme, encara que en este cas, es tracta més de la gran amistat que tenen estes corredores. Acompanyaria en el podium la corredora Fanny Barreda.



En xics, es va donar un cas paregut, i es que la prova la va guanyar Cristobal Adell, entrant de la ma del seu amic Ramon Recatala. El tercer lloc va estar per a un amic amb molt de futur, com es Javi Robres, que cada dia tracta de llevar-li la popularitat al seu germà, guanyada amb molt d'esforç (esta joventut!!).

Els nostres companys Miguel Angel i Vicent, eixien amb diferents objectius. Miguel està disputant-se la LLiga Nord i desprès dels últims resultats, anava a intentar arrimar-se tot lo possible a les places capdavanteres.

Però no va tindre el dia bo i prompte es va vore relegat a places poc habituals en ell, perdent tota opció de lluitar pel pòdium. Tot i això, i contant amb la gran qualitat dels participants, Miguel va aconseguir una molt destacable 7 posició.



Vicent Peris, sortiria dispost a fer un bon entrenament, en altura, i algo de qualitat i ritme, ja que està preparant per al seu nou repte, els Cavalls de Vent. Així, l'objectiu en aquest clar no era estar entre els capdavanters de la cursa. Difícil per a molts, però Vicent, curtit en aquestes batalles, va saber "disputar" la seva carrera, sense entrar al "pique", o siga, segur que va gaudir veient des-de la barrera com es pegaven en les primeres posicions.

A Cavalls ja li tocarà patir un poc més.




La carrera, molt ben organitzada i com sempre, mimant al corredor. Es una cursa molt recomanable, i més, en aquestes dades que ja apreta el calor (encara que aquest any no hi havia fresqueta) i l'entorn per on es disputa la mateixa. Per anotar-la en l'agenda 2013.

Agraïm el tracte rebut per part de l'organització amb els nostres companys del C.M.GR33-TOTTRAIL. De bon segur, com ja es costum, tornarem a Vistabella l'any que ve.
 



Classificació C.M.GR33-TOTTRAIL

1.Patri Cabedo            2h29’39’’
2.Silvia Sos                 2h29’39’’
7.Miguel A.Duplas       2h07’13’’
22.Vicent Peris            2h15’52’’

 
  CLASSIFICACIÓ VISTABELLA
CLASSIFICACIÓ LLIGA NORD XICS
CLASSIFICACIÓ LLIGA NORD XIQUES
FOTOS ORGANITZACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario