C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 22 de agosto de 2012

V SUS SCROFA MOSQUERUELA

A Mosqueruel es disputava la V edició de la Sus Scrofa. Organitzat per L'Associació de Muntanya Sus Scrofa, una carrera molt recomanable a la vegada que ben organitzada.

La carrera es de 32 kilòmetres, que per aquestes dates potser de boixos però sempre contem que la totalitat d'ella es disputa per damunt dels 1.500 mts. Aquest any, tenia la peculiaritat que es feien en sentit invers.


El nostre company Alberto Recatalà va ser el representant del C.M.GR33-TOTTRAIL en terres terolenques. A la sortida moltes cares conegudes, el crack local Javi Robres (que a poc a poc li disputa la fama al seu germà Fran) Ezequiel Cuesta perfilant els últims dies de preparació de cara a la CCC, Raul Ingles, els germans Tena, Tomas i Joan Ramon del Maestrazgo, Roberto, Juan Jose, Luis, Teo i moltissima gent mes coneguda d'aquest mon de les carreres.

A les 8:00 es va donar la sortida, i bé, en aquesta ocasió el 26ºC d'aleshores, anava a marcar el que seria la prova.

Molts avituallaments i perfectament marcada va ser una vegada més el que es van trobar els corredors, a mes d'un terreny idíl·lic per a la disputa de consevol prova de trail running.

A la fi, es van complir les previsions i el corredor local Javi Robres, va creuar la meta en primer lloc amb un temps de 2h38'11''. Li van acompanyar al pòdium Raul Ingles i Ezequiel Cuesta.

Molt bon matí amb la gent del Maestrazgo i com sempre una carrera de 10. Llastima els kilòmetres (molts per a esta alçada de la temporada), però estant Fran Robres pel mig...segurament encara li pareixeran pocs.



8º Alberto Recatalà   3h07'46''

1 comentario:

  1. Buena carrera esta de Mosqueruela en la que año tras año acabo liado. Este año dos "novedades", el cambio de recorrido y un calor exagerado para lo que suele ser habitual. Enhorabuena a Alberto

    ResponderEliminar