C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 15 de agosto de 2012

I CARRERA POR MONTAÑA ALBENTOSA

Molt bon matí el que vam passar a Albentosa per a disputar la primera edició de la seua carrera. Destacar el mèrit a la seva organització, per la dificultat que porta fer un esdeveniment com aquest i assegurar-los que poden estar molt contents de cóm va eixir tot.

Per part del C.M.GR33-TOTTRAIL, donar les gràcies a Roberto Coronel i a tota l'organització pel tracte rebut. A tot el poble, que es va volcar en els corredors, animant, i aplaudint el nostre pas.

Els nostres amics Silvia Sos, Patry Cabedo, Miguel Ángel Duplas y Alberto Recatalá, van disfrutar d'aquest matí amb la gent d'Albentosa.

Ja contarem algun dia secrets d'esta foto (mireu els peus)...Què dos!!!

La carrera segons Patry:

"Pues ahí vamos que yo no tengo muchas ganas de correr, después de 4h15' de entrene de ayer con Sonia y David. Pero bueno, ya que vamos para allá, pues habrá que correr!!!!.

Calentamos poco, muy poco, casi que es mejor estirar. Silvia también va cargada de piernas (normal)...vaya dos!!!! Este calentamiento me recuerda al que hicimos en el 5 mil de Torreblanca....

Empezamos ya con una "cuestaarriba". La gente sale rapidisima, y mis piernas parecen dos tablas rígidas. Intento aguantar un ritmo que no encuentro, para no alejarme mucho de Silvia. Me cuesta muchisimo. Después de la meta volante pasamos un tunel muy largo. Se me hace raro eso de correr tan a oscuras.

Gracias a que Silvia baja el ritmo me uno a ella. Y ahí van "Pin y Pon" otra vez. A medida que pasan los kilómetros, vamos más de campo y playa. Pasamos muchisima sed. Tranquilitas (demasiado) .... hablando....nos estamos relajando mucho!! Aunque a mi me va bien....jejejej

Últimos kilómetros y subiendo. Nos alcanza Miguel y un señor muy simpático. Entramos en el pueblo y ahí está Alberto dandonos agua. Y entramos a meta chocándole la mano a un montón de niños!!!

Tiempo 2h01'

Patry-Sivia....Silvia-Patry.... 1ª y 2ª


Quin estiu estan fent les nostres amigues!!


Alberto 2º de los "auelets" !!


jo vull baixar !!!! Els podiums no són per a mi...


Duplas 3º !!!!

Miguel Angel amb dos cracks, Juan Navarro i Ezequiel Cuesta

y ganamos por clubes!!!

este pernilatxo és el de l'esmorzar!!! Guanyat amb suor i llàgrimes
per al club
a la fí...amb el cotxe carregat vam baixar cap a casa. Ja tenim pernil per a fer l'esmorzar del club.  El pa?? pals pardalets d'Albentosa.

Miguel !!! Mira la "fogasa"...


Ànim a l'organització i a per la segona!!!

CLASSIFICACIÓ
FOTOS I VIDEOS ORGANITZACIÓ
FOTOS C.M.GR33 (Gracies a tots els fotògrafs)
WEB DE LA PROVA

2 comentarios:

  1. Gracias por vuestra participación y enhorabuena por el gran resultado de vuestr@s corredor@s!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabuena a todos los miembros del club. Y gracias por vuestra presencia y los halagos. Os esperamos en el 2013

    ResponderEliminar