C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 2 de agosto de 2012

GIIR DI MONT

La secció Internacional del C.M.GR33-TOTTRAIL va disputar aquest diumenge el GIIR DI MONT. Recordem que era la 2ª prova de la Skyrunner World Series.

A les 8h20' del matí es donava l'eixida a Premana. Dia de molta calor que va fer encara més dura la carrera.




Dels nostres, David Prades va ser el millor, i es que el xiquet, davant de les figures i grans carreres, es fa mes gran i es converteix. Gran carrera la de David, aconseguint un molt bon temps de 3h57'14'' i una classificació final també molt bona, el 42.

Per a valorar aquesta posició, s'ha de saber tant la dificultat de la cursa, com el nivell del personal. No només son bones les primeres posicions. Hi han classificacions que tenint un premí lligat per darreres que siguen.


Diego va tirar fins on va poder. Sabent que anava a passar dificultats, no va ser açò cap impediment per a sortir valent. I així va fer, i si en altres carreres, la pujada era una de les seves creus, en aquesta ocasió, va poder amb els dos KV i va saber gestionar-les de meravella. Amb bon ritme i força va arribar a dalt amb molt bon temps. Per a fer una gran baixada, esta es la seva cara, i "fer-se" a molta gent. Però hi va arribar al punt fatídic, la tercera pujada, de menys consideració però que ja començava a passar factura a tothom. Diego es va quedar literalment sense gasofa. I a partir d'ací, patir i no tirar mai la tovalla. La seva qualitat fa que no puga estar content, ell sap que té més potencial, i que en una altra circumstancia, haguera estat més endavant, molt més. Tornarà per a demostrar-ho!!

i ens queda el tercer component de l'equip. Alberto Recatala. Que dir de la seva carrera...si ja de per si, li haguera resultat dura, també arribava, per les circumstancies, fluixet (encara més de lo que es normal ???). Va fer tot el que va estar al seu abast, fins que es va esgotar l'ultim gram de força del seu cos. També pel Km.23 les seves expectatives de patir poc es van esfumar. Perquè una cosa es patir amb forces i l'altra anar buit i patir.

De totes formes, tots tres destaquen de la qualitat de la prova, en quan a organització, nivell dels participants i recorregut i consideren una gran experiencia. Segur que tornen a Italia a correr.

També a destacar la carrera dels altres dos companys d'expedició, Sebas Sanchez, que va aconseguir una molt bona 29na posició amb un temps de 3h47'55'' i Javi Robres amb un temps de 3h56'54''. Este xic donarà que parlar en uns anys.

També agrair a l'ultim component d'aquesta aventura, que va ser supportter el dia de la carrera i fotògraf per a l'ocasió, Carlos Garcia.

Recorde'm les classificacions generals:

Xiques

1.-Kasie Emman     3h45'50''
2.-Silvia Serafini      4h04'36''
3.-Oihana Kortazar 4h08'49''

Xics

1.- Tofol Castanyer    3h19'19''
2.- Tom Owens          3h21'24''
3.- Luis A. Hernando  3h22'52''

CLASSIFICACIONS

No hay comentarios:

Publicar un comentario