C.M. GR-33

C.M. GR-33

domingo, 26 de agosto de 2012

ESMORZAR GR33 - XIRINGUITO EL XATO




El dissabte el C.M.GR33-TOTTRAIL, va fer un dels típics entrenaments. En aquest cas el motiu era acommiadar als nostres amics Xari Adrian, David Mundina i Sonia Escoriola, de cara al seu imminent repte. La UTMB per a Xari i la CCC per a David i Sonia. Vicent Betoret, també va estar present, però no serà de la partida en la TDS ja que els motius laborals li han fet tindre que replantejar-se el viatge.

L'entrenament va estar partit, no vam poder fer-ho tots junts degut als diferents objectius que teniem...

Silvia, Vicent Calvo i Alberto van fer uns 35' per Camboya, lloc d'entrenament secret del gran Miguel Àngel Duplas, que va fer un entrenament individual i específic que consistia en "estendre-la-tovalla-a-voramar-i-esperar-a-la-resta". Estava perdonat perquè per la vesprada competia...com no.

Xari, Sonia, David i Beto, tenien encara els darrers entrenaments de cara a estos importants objectius, així, Xari els va fer una "encerrona" per les muntanyes de la vall...amb uns canvis pujant Pipa que van agradar molt als seus companys...sobretot a David.



Al final, reunió tècnica per a fer els pertinents comentaris de la jornada al Xiringuito El Xato d'Almenara, on vam tornar a disfrutar d'un gran esmorzar d'equip, a voramar, a la fresqueta d'un dia caloròs.

I entre xarrades, risses i bromes...se'ns va fer hora de dinar....bona senyal quan açò passa. I si, efectivament...el pròxim no es demorarà molt ja que hi ha encara un pernil pendent de catar...Per al setembre??

Una vegada més volem recomanar el lloc, ideal per esmorzar, dinar i sopar durant l'estiu. Queden pocs dies però encara podeu aprofitar-ho al XIRINGUITO EL XATO, on trobaras la típica cuina valenciana...paella, fideua, esmorzars de bocata...sepieta, calamar, grans ensalades...a 20 mts de la mar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario