C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 3 de agosto de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 4 - 5 DE JULIOL

VI CURSA DE MUNTANYA VISTABELLA

El proper diumenge 5 de juliol, a les 8:00 hores tindrà lloc l'eixida de la VI Cursa de Muntanya a Vistabella. Cursa de 26 km amb un desnivell positiu de 950 metres, que recorre els voltants del Penyagolosa, aconseguint en algun tram de la carrera els 1600 metres d'altitud.



Patricia Cabedo, Miguel Ángel Duplas, Vicent Peris, Juan Antonio Ruiz i Silvia Sos, seran la representació del C.M.GR33-Tottrail en aquesta cursa.

Patri, recuperada de la seua caiguda en la cursa de l'Aneto el passat cap de setmana, està preparada per afrontar aquesta cursa, junt a la seua amiga i companya Silvia, que després de passar un cap de setmana sense cap carrera i renunciant, per "descans obligatori" a la competició, tornarà el diumenge a correr amb forces i intentant gaudir de la muntanya. 



Vicent, carregat d'entrenament per alta muntanya, fent el recorregut de Carros de Foc en dos dies... i posant-se a to per al nou repte... Cavalls de Vent... el diumenge serà de la partida de corredors que eixiran segur a bon ritme.



Juanan, després potser se lleve l'espineta de la cursa de l'Aneto del cap de setmana passat, i en aquesta ocasió, done molt que parlar!! 



I el nostre amic Miguel Ángel, intentarà mantindre's prop de les primeres posicions, com ens té acostumats, per mantindre una bona posició la Lliga Nord i la Challenge de Curses de muntanya Diputació en les quals està participant.



Nomenem a la nostra amiga Xari Adrian, que era una de les nostres corredores convidada per l'organització de la cursa, i que al final no participarà de la cursa per recomanacions mèdiques-esportives. Ja que l'objectiu principal és recuperar-se al 100% per poder afrontar el gran repte, el UTMB. Ens ha promés que s'arrimarà a Vistabella a animar a l'equip si l'entrenament li ho permet, i sinó on no faltarà serà a l'esmorçar i xarradeta post-carrera. 

Molta sort a tots/es!!!!

DORSALS DELS NOSTRES CORREDORS I CORREDORES

- Patricia Cabedo - Dorsal 12
- Vicent Peris - Dorsal 4
- Juan Antonio Ruiz - Dorsal 292
- Miguel Ángel Duplas - Dorsal 9
- Silvia Sos - Dorsal 11


LLISTAT D'INSCRITS



No hay comentarios:

Publicar un comentario