C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 25 de julio de 2012

XIV VOLTA A PEU SERRA D'ENGARCERAN

El dissabte a les 8:00h es donava l'eixida de la XIV Volta a Peu de la Serra d'Engarceran, Premi CRM, II Copa Diputació de Castelló i I Challenge de Curses de Muntanya Diputació de Castelló.

Com ja vam dir en la prèvia, els nostres amics i amigues, Sílvia Sos, Patri Cabedo, Miguel Àngel Duplas i J.J. Rubio, estarien presents a la prova.

Va eixir un bon dia per a córrer i ho van aprofitar els nostres companys. Això si, amb la sorpresa del kilòmetre i pico que es van trobar de més del previst.

Sílvia i Patri, van córrer tota la cursa juntes, sense grans complicacions, aconseguien creuar la meta en un temps de 1h49:52.

No cal dir lo molt que van gaudir estes dos grans corredores del C.M.GR33-TOTTRAIL, ja que este món de les carreres, ha fet que forgen una gran amistat i encara de la competitivitat que tenen (necessària per a fer els resultats que ens tenen acostumats), demostren que no es tot córrer. Tal volta alguna vegada es donaran conter que este serà el premi més gran que tindran en la seva vida esportiva.

tirando de galones!

En hòmens, el nostre capità M.A.Duplas, prompte va agafar el comandament de la carrera.

Conscient com ningú de la qualitat que hi havia, amb un Mario Bonavista que està en un gran moment de forma i un Javi Robres que també demostra dia a dia un gran nivell.

Així, ja als carrers de Serra va tirar de galons i tothom darrere d'ell....Què tio!!!

Segons els rumors va dir....."qui em passe el mate!!! Sabedor dels fotògrafs que hi havien en l'eixida.

Va fer tota la carrera junt a Mario, fins els últims kilòmetres que Mario va assestar el colp definitiu.

Tercer entraria Javi Robres, que va cremar els seus cartutxos en la Meta Volant que li donava un Pernil i 2 botelles de vi....(crec que va ser prou Intel.ligent).

Javi Rubio, va entrar en la 23ava posició, en un temps de 1h40'12'', sense eixir a competir, si que fer aquesta bonica cursa.

la carrera de Miguel:

"Acudía un poco a ciegas a la carrera de La Serra, no la había corrido nunca y no tenia referencias, por lo que había escuchado el circuito se me adaptaba bien y era un día para arriesgar y coger el máximo de puntos para la Challenge y la Lliga Nord.

Así pues desde la salida nos vamos Javi Robres, Mario Bonavista y yo en solitario, el ritmo es fuerte pero lo llevo bien, aproximadamente a mitad se descuelga un poco Javi y nos quedamos Mario y yo mano a mano hasta los últimos 5 km donde Mario sube el ritmo y no puedo seguirlo. Al final un 2º puesto y contento, escalando posiciones hasta la 3ª plaza en la Lliga Nord y siguiendo en la pelea por la Challenge del Diputación."

La rotja al capdavant!!

A la fi, grans resultats, amb Sílvia i Patri com a primera i segona classificada i amb un gran Miguel Angel, amb un molt bo segon lloc. Tant Sílvia com Miguel Angel, estan a la vegada lluitant per la classificació final de la Lliga Nord i del Challenger en el cas de Miguel, competicions promogudes i recolzades per la Excma. Diputació de Castelló.