C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 3 de julio de 2012

VIII CURSA DE BENASSAL

El dissabte teníem la primera de les carreres on teníem representació. Si ja de per si, disfrutem amb els resultats de tots els membres del nostre club, el dissabte, tinguerem una sorpresa molt agradable, que ens ompli de satisfacció al Club, i és que vam tindre el retorn a les competicions del nostre company JUANAN RUIZ. Ens agrada més que tot, pel significat que açò té i esperem poder contar les seves carreres a partir d'ara.

Com contavem en l'introducció, vam tindre la grata sorpresa en el nostre company Juana Ruiz que després de molts mesos, es va poder ficar-se la roja per a defendre els colors del C.M.GR33-TOTTRAIL. No es va conformar només en fer la carrera sense més, sino que va optar a les primeres places, fent una molt meritòria  5ª plaça. Però al club, celebrem aquesta posició com a l'èxit més gran que es pot tindre, com si fora la victòria de la carrera.

A més a més, va estar a la mateixa Miguel Angel Duplas, que està fent una gran temporada, ja que si contem totes les carreres que disputa i els seus resultats, possiblemente s'enduria el premi a una combinada de la regularitat. Miguel va demostrar la seva classe, aconseguint una molt bona 4ª posició, que si ens parem a pensar en el nivell de la prova, encara sap millor.

Així ho va vore Miguel Angel,

"Habia bastante nivel en la salida, y lo peor de todo es que eramos un grupo de 7-8 corredores con un nivel muy parejo y eso hace las carreras muy agónicas y que no puedas relajarte ni un momento, yo iba comodo subiendo y a buen ritmo en llano, más o menos a mitad de carrera me coloco en 4ª posicion y me distancié un poco, en la última subida y a falta de 3 km veo muy de cerca al 2º y 3º, calculo que me llevarian unos 30 segundos, al final veo que no puedo enlazar con ellos e intento conservar la posición hasta meta. Contento con las sensaciones de carrera y posición final."

I el nostre company David Mundina, va fer també una molt bona 7a posició, que ens confirma la gran igualtat i nivell que hi ha en els corredors de la nostra provincia.
En la part de fémines, com deiem en la "prèvia", teniem el dubte de la nostra campiona Silvia, si al final seria de la partida o no. També més que del resultat, ens alegra que així fos, perquè no ens dona més satisfacció que vore-la ahí, fent l'esport que tant li agrada. Silvia, va demostrar un dia més (la veritat que a nosaltres no té res que demostrar-nos i pensem que a ningú) la seva qualitat, i es va marcar un altre carrerón, establint un nou rècord de la prova. No sabem molt bé quin qualificatiu ficar-li a la temporada que està fent la nostra amiga Silvia, però si es cert, que igual que contàvem de Xari la setmana passada, ens fa estar molt orgullosos d'elles.


El diputat Luis Martinez li entrega el trofeu a Silvia Sos.

Així va viure la carrera Silvia,

"Isc tranquila, intentant agafar a poc a poc ritme de carrera, sense pensar en temps ni km. Muscularment em trobe perfecta durant tota la carrera, inclús note que vaig massa relaxada, però no em preocupa! Entrant a meta, senc a l'speaker que he baixat el temps de rècord."

Recordem que la VIII Cursa de Benassal està dins de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord, Premio CRM i de la II Copa Circuit Diputació.

La nostra amiga Silvia porta tantes victòries com carreres ha disputat en esta Lliga, però la baixa obligada pel calendari, en la primera d'elles, Atzeneta, ja que es disputava el Campionat Autonómic que a la postre va guanyar i es va portar a la nostra Provincia, fa que siga difícil, però no de moment impossible optar a la victoria final.

classificació dels nostres a Benassal

1ª Silvia Sos            2h03'38''   Rècord prova.
4  Miguel Angel       1h40'03''
5e Juanan Ruiz        1h40'39''
7e David Mundina   1h41'15''




No hay comentarios:

Publicar un comentario