C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 10 de julio de 2012

SKYGAMES 2012......la traca final

Segon cap de setmana, quedava lo bo, lo fort, lo màxim, la traca final a estes olimpiades dels esports d'alta muntanya. Ens quedaven per disputar la SkyRaid, la SkyMarathon i la SkyRace.

SKYRAID

Prueba de relevos reservada a los atletas de las delegaciones internacionales. Los equipos estarán formados por 3 corredores, y será obligatorio que, almenos, haya una participante femenina.
Con salida y llegada en Vilas del Turbón, cada corredor hará una vuelta en un circuito de unos 8km, y una vez finalizada la vuelta, al pasar por la zona de salida/llegada, dará el relevo al siguiente.

En la SkyRaid, teníem "la notícia" bomba de la jornada, i és que el nostre company Ignaci Cardona, havia sigut cridat pel seleccionador Manolo Amat, per a representar a la selecció en aquesta prova. Sí !!, el C.M.GR33-TOTTRAIL, anava a tindre representació en la selecció nacional.


Nasio lluint els pantalons del GR33-Tottrail
amb la Selecció

Ignaci, va demostrar els seus valors i facultats i no va defraudar al seleccionador i fent parella amb Àngel Llorens i Montserrat Martínez, van aconseguir guanyar aquesta prova, per davant de la selecció d'Andorra i la de França.


GRAN IGNACI !!!!!


CLASSIFICACIÓ SKYRAID


SKYRACE

La salida y la llegada de la SkyRace también está situada en Vilaller y los corredores deberán recorrer una distancia de unos 21km y superar unos 1.350m de desnivel positivo. Desde Vilaller se sube hasta la población de Montanuy para seguir dirección al Coll de la Forca donde cogerá un sendero que llevará hasta Castanesa. Desde aquí se sigue en subida dirección hacia el Cap de Capsereta y el Pico Comadelo. Una vez en el pico, empieza una fuerte bajada hasta Ginast, donde sólo quedarán 2km llanos hasta llegar de nuevo a la meta de Vilaller.


Ací anàvem a comptar amb la presència d'Ignaci Cardona, i és que una vegada feta la feina, i ben feta, anava a completar la seva participació als Sky's amb aquesta prova.

I una altra gran carrera és la que ens va donar el nostre amic Ignaci. Res menys que una quinta posició absoluta, i a la vegada 3ª posició en la Open SkyRace, per darrere del gran Jessed Hernandez i Oleg Opalev.

Ignaci tancava aixina la seva participació als SkyGames 2012, podem dir orgullosos des del club que ha sigut una gran participació la seva.



SKYMARATHON

La SkyMarathon Ribagorza Románica es una carrera de 42km por montaña con un desnivel considerable, casi 3.000m de desnivel positivo. Los primeros dos kilómetros de carrera son rectos hasta Ginast ya partir de este punto los corredores se encontrarán con una preciosa subida hasta el Coll de Salinas, en el km 12, y donde está el tercer de los diez avituallamientos.

En el km 12 viene la primera de las bajadas, en concreto unos 600m de desnivel negativo continuados hasta llegar por debajo de la presa de Llauset para volver a subir primero hasta la presa y luego hasta el Coll de Llauset a 2.900m de altura. En la presa de Llauset estará uno de los puntos más importantes de control y avituallamiento y donde se establecerá una hora de corte de carrera.

En este lugar es donde los acompañantes podrán acceder en coche para ver la carrera y dar ánimos a los corredores para afrontar los últimos kilómetros de carrera. De la presa hasta el Coll de Llauset, del km 19 al 23 de carrera se encuentra la última y la más dura de las subidas pero también donde están las mejores vistas a las cimas de más de 3.000m que se ven a tocar. A partir del Coll la carrera ya en descenso exceptuando algunos pequeños tramos hasta el Coll de Salinas y de ahí un descenso vertiginoso hasta la población de Ginast el km 40. Los últimos dos kilómetros son llanos junto al río hasta llegar a la población de Vilaller (42km).




Ja només quedava la traca final, el fi de festa. Ací teníem a dos valents que anaven a respresentar-nos de meravella. Com sempre donant el 100% Miguel Àngel Martínez i David Mundina, no van tindre temor als desnivells que anunciaven de la prova. Com a grans muntanyers que són, no van dubtar en ser de la partida d'aquesta festa dels esports de muntanya.

David va aconseguir classificar-se en el lloc 29é (18é de la open) amb un temps de 5h26'14'' demostrant el gran potencial que té i no va ser menys Miguel Angel, que va quedar uns llocs darrere d'ell, aconseguint una meritòria 34a posició (22é de la open) amb un temps de 5h29'03''

A la fi, es proclamaria campió el gran Luis Alberto Hernando, darrere d'un impressionant Miguel Caballero i de David López, els tres representants de la selecció nacional.



El C.M.GR33-TOTTRAIL, està molt content de la participació dels nostres amics, IGNACI, DAVID i MIGUEL ANGEL, que han fet que un club xicotet com aquest, representara a la província de Castelló en aquestos SKYGAMES 2012. Com sempre, els tres s'han deixat la pell i el que és més important, ho han fet disfrutant del que més els agrada...

Ara seguirem, intentant estar en el màxim de proves que ens siga possible i difundin-les com ens siga possible.

en breu, les cròniques de la SkyMarathon de la ma dels nostres amics MIGUEL ANGEL i DAVID. Agafeu silló...que no tot es correr...també s'ha de llegir. IGNACI s'ha disculpat, no ens la farà, però ens ha fet arribar la seva satisfacció i alegria de la que ens fem particips i a la vegada ens ha contagiat.

CRACKS!!!!!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario