C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 18 de julio de 2012

III ULTRA TRAIL EHUNMILAK (2)

La nostra gran ultra Xari Adrián, dies previs al gran Ultra Trail Ehunmilak, partia com a favorita per aconseguir la victòria en aquest ultra dur i llarg que transcorre per terreny guipuscoà una distància de 168 km i amb un desnivell positiu de 11.000 metres.

Per a nosaltres, sempre és i serà favorita, és una campiona, una gran corredora i lluitadora. Per això sabiem de bona tinta, que estaria ahí, davant en el lloc que li correspon!!!

Xari, totalment integrada en l'ambient!!

El divendres 13 de juliol, a les 18:00 hores, es donava l'eixida a la III Edició de la Ehunmilak, una prova molt exigent no accessible per a qualsevol. I ahí es trobava la nostra amiga Xari, preparada per afrontar una de les curses més dures a les que hauria participat en el seu historial esportiu.

L'equip C.M.GR33 junt a familiars i amics, vam estar pendent des del minut zero de la cursa de la nostra companya, actualitzant en cada moment els temps i comprovant la seua evolució control a control.
Ja en el primer control, vam poder comprobar que Xari encapçalava la cursa per davant de la resta de fèmines, avantatjant en més de 10 minuts a la seua competidora més propera, Jone Urkizu. A cada control, aquesta diferència s'anava augmentant, tant és així, que va arribar a marca una gran i important diferència de fins 1 hora respecte de la segona, en el control de Amezketa (km 96).

Xari Adrián, fent marxa sense pausa!!

A partir d'eixe punt, algo ens indicava que a la nostra companya li passava alguna cosa, ja que la diferència de temps respecte a la segona, anava disminuint, i tant és així que a falta de 10 km, en l'últim control, Xari només li avantatjava en 1min i 10 segons. Pufffff!!!!! Què li devia estar passant?????? I tots ací des de casa, preocupats i la pàgina web de l'organització colapsada i sense funcionar!!!!

Però després sabriem que un problema en la cama que arrastrava la nostra amiga des del km 80, seria la resposta a aquestes preocupacions.

Amb la força i valentia que caracteritzen a la nostra campiona, quan va vore apropar-se a la segona a falta de 10 km, va apretar les dents i encara sense saber ben bé d'on va traure les forces, no podia deixar-se vèncer, havent lluitat quasi 30 hores per estar ahí davant.

Així que a la fi, amb 30 hores 55 minuts i 11 segons va entrar en primera posició femenina, i amb 6 minuts i 50 segons per davant de la segona classificada, Jone Urkizu!!! La tercera classificada va ser Jaione Sasieta, entrant 2 hores i 19 minuts per darrere de la nostra campiona!

Gran Xari, una vegada més ens has donat una majestuosa lliçó de la capacitat de sofriment, de lluita i valentia que te caracteritzen!! ENHORABONA CAMPIONA!!