C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 5 de julio de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 7-8 JULIOL


II UPTERRA TRAIL RACE CHULILLA (VALÈNCIA)

El proper 7 de juliol a les 19:30 hores tindrà lloc el Segon Gran Fons Asics Trail Series organitzat per Coratge missions i l'Ajuntament de Chulilla.


Des de l'organització es va convidar a participar al nostre imparable Miguel Ángel Duplas, que tras 2 segons de dubte (o inclús menys) va decidir acceptar aquesta invitació, i per segon any consecutiu formarà part dels corredors participants. A nosaltres no ens resulta estrany vore el nom del nostre company en les llistes d'inscripció cada cap de setmana!!!

Aquesta prova es realitza en un circuit de muntanya de 12,9 km ubicant l'eixida i arribada en la instal·lació esportiva municipal de la localitat de Chulilla.


VII CARRERA POR MONTAÑA BOCA DEL INFIERNO

Els nostres amics Diego i Alberto encara no han desfet les maletes aquest mes de juliol.

Perfilant la preparació per afrontar de la millor manera possible (sense que els entre la risa) el GIIR DI MONT, esta vegada es dirigiran cap al Valle de Hecho, per a disputar la mítica BOCA DEL INFIERNO carrera organitzada pel Club Asamun de Hecho.



Es tracta d'una carrera de 25 km. Amb un desnivell positiu acumulat de 1500mts. Tot açò ens diu que ens trobem davant d'una carrera de coeficient de dificultat 39.






Mirant el perfil, es tracta d'una carrera on els primers 9 km es tindran que enfrontar a uns continus tobogans, pujades curtes però dures i baixades molt ràpides. A partir d'ací, la pujada al refugi de Gabardito, el punt més alt de la carrera (1.486 mts), uns 4 km durs, amb un desnivell d'uns 400mts. Desprès una baixada fortíssima de poc mes de 2 kilòmetres que ens portarà directes a l'última pujada significant d'uns 300 metres, però desprès del que portaran les seves cames damunt, segurament serà un mur difícil de superar. Del 20 a meta, un altre trenca cames, molt paregut al del principi.




La carrera, pren part de la Copa d'Aragó de Carreres per Muntanya i a més, aquest any és Campionat d'Aragó de Carreres per Muntanya


XIV MARXA AL BARTOLO

Sense plantajament previ ni tindre-la prevista en el calendari, la nostra amiga Silvia, incitada per la seua companya Xari, el dia que es tancaven les inscripcions a la XIV Marxa al Bartolo, decideix inscriure's en aquesta cursa en la qual no ha participat mai.


La XIV Marxa al Bartolo parteix des del poble de Benicàssim i situa l'arc de meta en la platja d'Almadraba, de la mateixa localitat. És tracta d'una cursa de 23,4 km amb un desnivell positiu de 1.077 metres.



Per tant, la nostra corredora Silvia, després de participar aquest cap de setmana passat en la Cursa de Benassal, el diumenge dia 8 tornarà a matinar per estar a la línia d'eixida d'aquesta carrera, que recorre el paratge natural del Dessert de les Palmes, per on tantes vegades ha realitzat els seus entrenaments.

PÀGINA WEB DE LA CURSA

SKYMARATHON RIBAGORÇA ROMÀNICA

Prova inclosa dins dels SkyGames 2012, en la qual el C.M. GR33-Tottrail tindrà representació mitjançant els nostres amics David Mundina, i Miguel Ángel Martínez, aquest últim com ja prèviament hem informat ha estat participant en les altres proves incloses en els SkyGames, realitzades el passat cap de setmana.

El proper diumenge, a les 7:30 hores per a les dones, i a les 8:00 hores per als hòmes, es donarà l'eixida d'aquesta dura i exigent cursa.

La SkyMarathon, és una cursa de 42 km per muntanya amb un important desnivell positiu d'uns 3.000 metres. El lloc d'eixida i arribada està situat en la localitat de Vilaller, situada a una altitud de 965 metres. 


Segons informació de l'organització, els dos primers kilòmetres de la cursa, són rectes fins aplegar a Ginast, i a partir d'aquest punt comença una pujada fins el Coll de Salinas, en el kilòmetre 12. En aquest punt es troba la primera de les baixades de la presa de Llauset amb uns 600 metres de desnivell negatiu, per tornar a pujar fins el Coll de Llauset a 2900 metres d'altura, la més dura de les pujades. A partir d'ací, descens fins la població de Ginast (km 40) per acabar amb 2 km junt al riu fins aplegar a la població de Vilaller.

No hay comentarios:

Publicar un comentario