C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 1 de junio de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 2/3 JUNY

VIII VOLTA DE MUNTANYA DE VALL D'ALBA

Tornen les competicions per al C.M.GR-33 -TOTTRAIL, i és que en la nostra província, difícil és tindre un cap de setmana sense carreres.

En aquesta ocasió, torna la Lliga Nord de Curses per Muntanya, i li tocarà a la Volta de Muntanya de Vall d'alba preprarase per acullir la següent prova.

Es tracta de la VIII edició d'aquesta prova, curta i ràpida, que s'ha establert dins del nostre calendari, com a una cursa en què destaca el gran número de participació com el nivell de la mateixa.

Tal volta, aprofitant un recorregut curt, i molt ràpid, molts dels nostres companys "asfalteros" aprofiten per a fer una incursió en el món de la muntanya i ens fan vore que corren que se les pelen....encara que l'evolució del corredor de muntanya ha fet que siguem un poc totterreny i no es note molt, dins del nostre medi -les muntanyes-, aquesta diferència. Ara...quan toques l'asfalt...aixó són bèsties.

Tindrem la presència de la nostra corredora més en forma d'aquesta temporada, la nostra amiga Silvia, que intentarà revalidar la victòria que va aconseguir l'any passat. Silvia està tornant a la competició a poc a poc despres de la MiM, encara que com sempre en el que ella ens té acostumats, ho farà donant el 100%.




També correrà Miguel Angel Duplas, que potser, si tot va bé, dispute la Lliga Nord, en les carreres que resten.

La carrera es donarà eixida a les 9 del matí, sobre un circuit de 12 km que discorren entre els 200 i 300 mts d'altitud, i si les previsions són com les edicions anteriors, concentrarà a més de 1000 corredors.


CURSA DELS BASTIONS -ULTRA TRAIL-

Com diu la pàgina de la cursa es tracta d'una volta completa a la Vall de Ribes, de 85kms i 6.200 mts de desnivell positiu i 6.200 de negatiu. Tot açó permet coronar els cims més representatius de la vall com son la Covil, Emperadora, Puigmal, Finestrelles, Eina, Noufonts, Noucreus, Baladrau i Taga.

Recordem que aquesta cursa es disputa la major part del temps al voltant de la cota 2.000

Cal recordar que Els Bastions organitza dues curses competitives, dins de Els Bastions Sky Race, la Ultra Trail, que hem explicat i la Trail, de 50 km. Totes dues es faran conjuntament el dia 2 de juny.

El nostre company J.V.Betoret, pendrà part de l'eixida de l'Ultra Trail ho farà a les 6:30 a.m. en Ribes de Fredes. Esperem que tot li vaja bé en aquest dur repte.


PERFIL
LLISTAT D'INSCRITS


SORT ALS NOSTRES COMPANYS !!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario